Povezane vesti
Polomiću te! Pogledajte incident između Mikija i Lepog Miće! (video)
Telegraf 24.01.2018
Miki je izgubio kontrolu i pokoškao se sa Lepim Mićom. U "Zadruzi" je iznenada nastao opšti rusvaj kada je Miki napao Lepog Miću. Totalni haos u Zadruzi: Podivljali Miki nasrnuo na Lepog Miću koji je vrištao na sav glas, Bane hteo da prebije Sašku… »
Totalni haos u Zadruzi: Podivljali Miki nasrnuo na Lepog Miću koji je vrištao na sav glas, Bane hteo da prebije Sašku! (FOTO)…
Telegraf 24.01.2018
Miki je iznenada poludeo i napao je Lepog Miću, a za sve je bila kriva Saška Karan koja je isprovocirala Đuričića. Usred sastanka Miki se posvađao sa Saškom, i umesto da se sa njom razjasni, bez ikakvog razloga se pokoškao sa Lepim Mićom. Oglasila se… »
Posle optužbi da je kriva za incident između Mikija i Miće, Saška je izašla iz izolacije i odbrusila svima: Samo se Boga…
Telegraf 24.01.2018
- Ne znam što su mene napali, šta ja imam sa tim - rekla je Saška Karan. Posle incidenta između Mikija i Lepog Miće skoro svi ukućani su optužili da Sašku da je kriva za sve, i da je preterala sa svojim provokacijama. Polomiću te! Pogledajte incident… »
Rusvaj posle incidenta: Sloba povredio ruku dok je razdvajao Mikija i Lepog Miću, Bane plakao kao kiša, Luna u depresiji (foto)…
Telegraf 24.01.2018
Bane, Luna i Sloba ne mogu da dođu sebi posle koškanja Mikija i Lepog Miće. Posle incidenta u kojem su učestvovali Miki i Lepi Mića, ukućani su bili u šoku. Polomiću te! Pogledajte incident između Mikija i Lepog Miće! (VIDEO) Da podsetimo, Miki i Lepi… »
Vesti dana »

Zaposleni i uprava ušli u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, studenti tvrde da su izbačeni
RTS pre 35 minutajoš 57 povezanih

Studenti i građani iz ostalih gradova Srbije kreću ka Novom Pazaru
Radio sto plus pre 15 minutajoš 37 povezanih

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Slobodna Evropa pre 8 satijoš 4 povezane

Maskirani civili deblokirali novopazarski univerzitet, policija ih štiti
Glas Zaječara pre 2 satajoš 24 povezane