Повезане вести
Поломићу те! Погледајте инцидент између Микија и Лепог Миће! (видео)
Телеграф 24.01.2018
Мики је изгубио контролу и покошкао се са Лепим Мићом. У "Задрузи" је изненада настао општи русвај када је Мики напао Лепог Мићу. Тотални хаос у Задрузи: Подивљали Мики насрнуо на Лепог Мићу који је вриштао на сав глас, Бане… »
Тотални хаос у Задрузи: Подивљали Мики насрнуо на Лепог Мићу који је вриштао на сав глас, Бане хтео да пребије Сашку! (ФОТО)…
Телеграф 24.01.2018
Мики је изненада полудео и напао је Лепог Мићу, а за све је била крива Сашка Каран која је испровоцирала Ђуричића. Усред састанка Мики се посвађао са Сашком, и уместо да се са њом разјасни, без икаквог разлога се покошкао са… »
После оптужби да је крива за инцидент између Микија и Миће, Сашка је изашла из изолације и одбрусила свима: Само се Бога…
Телеграф 24.01.2018
- Не знам што су мене напали, шта ја имам са тим - рекла је Сашка Каран. После инцидента између Микија и Лепог Миће скоро сви укућани су оптужили да Сашку да је крива за све, и да је претерала са својим провокацијама. Поломићу… »
Русвај после инцидента: Слоба повредио руку док је раздвајао Микија и Лепог Мићу, Бане плакао као киша, Луна у депресији (фото)…
Телеграф 24.01.2018
Бане, Луна и Слоба не могу да дођу себи после кошкања Микија и Лепог Миће. После инцидента у којем су учествовали Мики и Лепи Мића, укућани су били у шоку. Поломићу те! Погледајте инцидент између Микија и Лепог Миће! (ВИДЕО) Да… »
Вести дана »
Ко би могао да купи НИС: Најзвучнији кандидат Бритисх петролеум, најчешће помињан мол, а ни Арапи нису искључени
Блиц пре 28 минутајош 50 повезаних
Немилосрдни руски напад на запад Украјине: Најмање 25 мртвих, десетине рањених
BBC News пре 3 сатајош 28 повезаних
Табаковић: Секундарне санкције према НБС значиле би обуставу свих плаћања
Нови магазин пре 4 сатијош 36 повезаних
Бачка и Срем нека спреме кишобране! Стиже нова тура снега Огласио се РХМЗ: Ови делови су на удару
Дневник пре 2 сатајош 66 повезаних