Povezane vesti
Totalni haos u Zadruzi: Podivljali Miki nasrnuo na Lepog Miću koji je vrištao na sav glas, Bane hteo da prebije Sašku…
Telegraf 24.01.2018
Miki je iznenada poludeo i napao je Lepog Miću, a za sve je bila kriva Saška Karan koja je isprovocirala Đuričića. Usred sastanka Miki se posvađao sa Saškom, i umesto da se sa njom razjasni, bez ikakvog razloga se pokoškao sa Lepim Mićom… »
Polomiću te! Pogledajte incident između Mikija i Lepog Miće! (video)
Telegraf 24.01.2018
Miki je izgubio kontrolu i pokoškao se sa Lepim Mićom. U "Zadruzi" je iznenada nastao opšti rusvaj kada je Miki napao Lepog Miću. Totalni haos u Zadruzi: Podivljali Miki nasrnuo na Lepog Miću koji je vrištao na sav glas, Bane hteo da prebije Sašku… »
Posle optužbi da je kriva za incident između Mikija i Miće, Saška je izašla iz izolacije i odbrusila svima: Samo se Boga…
Telegraf 24.01.2018
- Ne znam što su mene napali, šta ja imam sa tim - rekla je Saška Karan. Posle incidenta između Mikija i Lepog Miće skoro svi ukućani su optužili da Sašku da je kriva za sve, i da je preterala sa svojim provokacijama. Polomiću te! Pogledajte… »
Rusvaj posle incidenta: Sloba povredio ruku dok je razdvajao Mikija i Lepog Miću, Bane plakao kao kiša, Luna u depresiji…
Telegraf 24.01.2018
Bane, Luna i Sloba ne mogu da dođu sebi posle koškanja Mikija i Lepog Miće. Posle incidenta u kojem su učestvovali Miki i Lepi Mića, ukućani su bili u šoku. Polomiću te! Pogledajte incident između Mikija i Lepog Miće! (VIDEO) Da podsetimo, Miki… »
Vesti dana »
Pucnjava kod izraelske ambasade u Amanu; pronađeno telo nestalog rabina u UAE
RTS pre 1 minutjoš 22 povezane
Opoziciju u Novom Sadu predvodi Dinko Gruhonjić - čovek kome je Kosovo nezavisno FOTO
B92 pre 36 minutajoš 12 povezanih
Opozicioni poslanici i građanski aktivisti na Savskom mostu - policiji stiglo pojačanje
Insajder pre 1 minutjoš 23 povezane
Upravnik zatvora: Vesić već 90 sati štrajkuje glađu, ali nije životno ugrožen
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane
Ukinut imunitet Vesiću: Ministar u pritvoru zbog tragedije u Novom Sadu
Pravda pre 4 satijoš 20 povezanih