Povezane vesti
Vučić: Nadam se kompromisu s Prištinom, ali ne ove godine
N1 Info 24.01.2018
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je o zahtevu Brisela da se pre pristupanja Evropskoj uniji reši pitanje granica, da podržava dijalog sa Prištinom, nada se kompromisnom rešenju, ali da ne polaže velike nada da će se to desiti do kraja 2018. godine… »
Vučić otkrio: Unapređena saradnja sa Rusijom i Putinom, gasovod stiže u Srbiju do leta, uskoro i novi helikopteri Mi-17
Srbija danas 24.01.2018
Ruski predsednik vodio računa o mnogim pitanjima na zapadnom Balkanu, za razliku od njegovih prethodnika. Zahvalni smo Putinu što je vodio računa o mnogim pitanjima na zapadnom Balkanu, za razliku od njegovih prethodnika. Unapredili smo svoju trgovinsku… »
Vesti dana »
Oglasila se Lindzi Von potresnom porukom koja će se pamtiti: "Srce se slomilo, sanjala sam, pala, a ne žalim"
Telegraf pre 47 minutajoš 43 povezane
Vašington: "Nik i ja smo završili utakmicu zajedno, lepo je"
Sportske.net pre 22 minutajoš 30 povezanih
Advokat Živanović za Euronews Srbija: Tužilaštvo u Hagu dokazalo sve navode protiv pripadnika tzv. OVK
Euronews pre 3 satajoš 44 povezane
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1 kod Pionirskog parka
Insajder pre 8 satijoš 9 povezanih
Andrej Žakelj posle Zvezde: „Nemam šta da zamerim igračima, borili su se, dali maksimum!“
Hot sport pre 1 satjoš 34 povezane