Povezane vesti
Sportski lekar osuđen na 175 godina zatvora
Radio 021 24.01.2018
Dugogodišnji lekar tima američkih gimnastičarki Leri Nasar osuđen je danas na 175 godina zatvora, zbog seksualnog zlostavljanja oko 160 mladih gimnastičarki, uključujući i osvajačice olimpijskog zlata. "Upravo sam vam potpisala smrtnu presudu", rekla je… »
Lekar osuđen do 175 godina zatvora zbog zlostavljanja gimnastičarki
Politika 24.01.2018
LANSING, MIČIGEN – Bivši sportski lekar Leri Nasar, koji je priznao da je godinama zlostavljao jedne od najboljih američkih gimnastičarki, osuđen je danas na zatvorsku kaznu od 40 do 175 godina. Sudija koji je pročitala presudu rekla je: „Upravo sam… »
Vesti dana »
Za samo par sati više od 30 ljudi podnelo zahtev za legalizaciju u Loznici: Cena od 100 do 300 evra, evo na kojim lokacijama je moguće izvršiti upis
Kurir pre 19 minutajoš 35 povezanih
Vučić posle sastanka o energetskoj stabilnosti: Razmotreno više scenarija za zaštitu interesa zemlje, građana i privrede
Euronews pre 1 satjoš 40 povezanih
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objekata
Moj Novi Sad pre 24 minutajoš 51 povezana
Novi rat zemalja koje je Tramp "pomirio"! Kraljevska vojska digla borbene avione, ispaljene rakete, ima mrtvih, roditelji u panici trče po decu u školu (video)
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih
Uživo Trampov izaslanik saopštio udarne vesti! Isporuka oružja Kijevu kritična, na istoku Ukrajine pakleno
Alo pre 0 minutajoš 43 povezane