Povezane vesti
Milena Ivanović: Vučić je puno pomogao Oliveru i meni, to nije imalo veze sa politikom
Blic 25.01.2018
Milena Ivanović, udovica Olivera Ivanovića, kaže da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio u stalnom kontaktu sa njenim suprugom, dok je bio u pritvoru, kao i da im je i privatno pomagao, kad god je zatrebalo. "Najteži period u životu mog pokojnog… »
Milena Ivanović: Želim i zaslužujem da znam ko mi je oteo muža i mom detetu oca
Pravda 25.01.2018
Aleksandar Vučić bio je u stalnom kontaktu sa Oliverom dok je bio u pritvoru, a i privatno nam je pomagao kad god je zatrebalo, kaže za Milena Ivanović u prvom intervju koji daje nakon brutalnog ubistva supruga. Sa tugom u glasu udovica lidera Građanske… »
Vesti dana »
Protest "Sloboda studentima": Studenti poručili da brane autonomiju univerziteta, skup završen polaganjem venaca na grob Žarka Marinovića
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih
uživo Rat na Bliskom istoku: Potraga za američkim pilotima u Iranu, Teheran tvrdi da je upotrebio novi PVO sistem
NIN pre 2 minutajoš 52 povezane
U Lučanima poplavljeno stotine hektara poljoprivrednog zemljišta, otvoreno nekoliko klizišta
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih
"Ne idemo u Humsku da se branimo": Marko Jakšić pred Partizan i o najbolnijoj temi kluba
Mondo pre 36 minutajoš 51 povezana
Danas sa posebnom pažnjom uzmite jednu grančicu! Slavimo Lazarevu subotu, etnološkinja otkrila sve običaje
Telegraf pre 2 satajoš 26 povezanih