Povezane vesti
Došla si ovde da ispadneš žrtva! Prva žestoka svađa Marije Ane i Filipa, ona plakala kao kiša! (video)
Telegraf 25.01.2018
U sitne sate Marija Ana i Filip sukobili su se po prvi put od njenog ulaska u Zadrugu. Marija Ana Smiljanić u ponedeljak, 22. januara ušla je u Zadrugu, a Filipu Đukiću se slošilo kada je bivšu devojku ugledao na vratima! Od tog trenutka Marija Ana… »
On nije moj nivo! Luna nenormalno popljuvala Gastoza pred Marijom Anom! (video)
Telegraf 25.01.2018
Đoganijeva je sa Marijom Anom pričala o vezama i muškarcima, pa se dotakla i Gastoza i njihovog druženja. Luna Đogani deo popodneva provela je u dvorištu sa Marijom Anom Smiljanić, sa kojom je prvo počela da priča o Filipu Đukiću. Marija Ana je… »
Kija uputila Andriji jasnu poruku, a tiče se njegovog ulaska u Zadrugu i njene trudnoće! (VIDEO)
Telegraf 25.01.2018
Kristinin dečko Andrija Lazović objavio je jednu sliku na Instagramu i pokazao da ozbiljno razmišlja o ulasku u rijaliti. Kristina Kija Kockar ćaskala je da popodne sa Anom Korać, kojoj je otkrila kako joj je neko od novih ukućana preneo da je njen… »
Ona ima polnu bolest! Miki, Bora i Janjuš ogovarali Nadeždu, pa otkrili njenu skandaloznu tajnu! (VIDEO)
Telegraf 25.01.2018
Učesnici su ogovarali Nadeždu dok su se sunčali u dvorištu. Miki Đuričić, Janjuš i Bora Santana poveli su razgovor o zadrugarki Nadeždi Biljić, o kojoj je Santana otkrio tajnu kojom je šokirao i bivšeg košarkaša i pčelara iz Kupinova… »
Kuja uzima njegove stvari! Luna isprozivala zadrugarku, a onda je počela da meša Slobi u krilu! (video)
Telegraf 25.01.2018
- Kuja, daje sebi za pravo da uzima Slobine stvari - rekla je Luna. Luna Đogani i Sloba Radanović sve više se ne kontrolišu kada su u pitanju emocije i pokazivanje istih, što rade na razne načine. Tako je Luna prethodne noći zaskočila Radanovića… »
Prodala si dečka za kosu! Gledaoci žestoko napali Lunu, ona ustala i objasnila zašto je odustala od njegove pesme! (video)
Telegraf 25.01.2018
Pitanja gledalaca prethodne noći bila su više nego zanimljiva, a odgovori pojedinih ukućana još zanimljiviji. Pre nekoliko noći u Zadruzi je puštena nova pesma Teodore Džehverović "Kristijan Grej", što je podstaklo Lunu Đogani da od Drveta… »
Jesam, rasturila sam joj brak! Luna bez blama priznala šta je uradila Kiji, pa progovorila i o njenim suzama zbog Slobe…
Telegraf 25.01.2018
- A to da sam ja rasturila, jesam i ja ću taj krst da nosim do kraja, od toga ne bežim, snosiću posledice - rekla je Luna. Zadrugari su prošle noći odgovarali na pitanja gledalaca, a jedno od nekoliko koja su postavljena Luni Đogani bilo je da… »
50 Godina, a vučeš se ovde, lopino jedna! Bane ludački pobesneo na Sašku, ona krenula na njega, obezbeđenje je jedva…
Telegraf 25.01.2018
Bane Čolak pobesneo je na Sašku Karan i njih dvoje su se ozbiljno zakačili u dvorištu, a obezbeđenje je uletelo. Nakon incidenta između Mikija Đuričića i Lepog Miće u Zadruzi je nastao haos, a Saška Karan koja je isti izazvala završila je u… »
Vesti dana »
U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom za piće zbog oštećenja kanala Ibar - Lepenac
Blic pre 8 satijoš 6 povezanih
Greatest 100 percent free Revolves No deposit Incentives to own 2024 Earn Real cash
PP media pre 13 minutajoš 8 povezanih
Jovina gimnazija osuđuje politizaciju đaka uz izvinjenje Vučeviću, najavljeni disciplinski postupci
Radio 021 pre 19 minutajoš 2 povezane
Zamka za Rusiju: Zelenski računa da će Putin odbiti ukrajinski plan za NATO i nastaviti rat
Kurir pre 6 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 7 satijoš 3 povezane