Повезане вести
Дошла си овде да испаднеш жртва! Прва жестока свађа Марије Ане и Филипа, она плакала као киша! (видео)
Телеграф 25.01.2018
У ситне сате Марија Ана и Филип сукобили су се по први пут од њеног уласка у Задругу. Марија Ана Смиљанић у понедељак, 22. јануара ушла је у Задругу, а Филипу Ђукићу се слошило када је бившу девојку угледао на вратима! Од тог… »
Он није мој ниво! Луна ненормално попљувала Гастоза пред Маријом Аном! (видео)
Телеграф 25.01.2018
Ђоганијева је са Маријом Аном причала о везама и мушкарцима, па се дотакла и Гастоза и њиховог дружења. Луна Ђогани део поподнева провела је у дворишту са Маријом Аном Смиљанић, са којом је прво почела да прича о Филипу… »
Кија упутила Андрији јасну поруку, а тиче се његовог уласка у Задругу и њене трудноће! (ВИДЕО)
Телеграф 25.01.2018
Кристинин дечко Андрија Лазовић објавио је једну слику на Инстаграму и показао да озбиљно размишља о уласку у ријалити. Кристина Кија Коцкар ћаскала је да поподне са Аном Кораћ, којој је открила како јој је неко од нових… »
Она има полну болест! Мики, Бора и Јањуш оговарали Надежду, па открили њену скандалозну тајну! (ВИДЕО)
Телеграф 25.01.2018
Учесници су оговарали Надежду док су се сунчали у дворишту. Мики Ђуричић, Јањуш и Бора Сантана повели су разговор о задругарки Надежди Биљић, о којој је Сантана открио тајну којом је шокирао и бившег кошаркаша и пчелара из… »
Куја узима његове ствари! Луна испрозивала задругарку, а онда је почела да меша Слоби у крилу! (видео)
Телеграф 25.01.2018
- Куја, даје себи за право да узима Слобине ствари - рекла је Луна. Луна Ђогани и Слоба Радановић све више се не контролишу када су у питању емоције и показивање истих, што раде на разне начине. Тако је Луна претходне ноћи… »
50 Година, а вучеш се овде, лопино једна! Бане лудачки побеснео на Сашку, она кренула на њега, обезбеђење је једва…
Телеграф 25.01.2018
Бане Чолак побеснео је на Сашку Каран и њих двоје су се озбиљно закачили у дворишту, а обезбеђење је улетело. Након инцидента између Микија Ђуричића и Лепог Миће у Задрузи је настао хаос, а Сашка Каран која је исти изазвала… »
Јесам, растурила сам јој брак! Луна без блама признала шта је урадила Кији, па проговорила и о њеним сузама због Слобе…
Телеграф 25.01.2018
- А то да сам ја растурила, јесам и ја ћу тај крст да носим до краја, од тога не бежим, сносићу последице - рекла је Луна. Задругари су прошле ноћи одговарали на питања гледалаца, а једно од неколико која су постављена Луни… »
Продала си дечка за косу! Гледаоци жестоко напали Луну, она устала и објаснила зашто је одустала од његове песме! (видео)
Телеграф 25.01.2018
Питања гледалаца претходне ноћи била су више него занимљива, а одговори појединих укућана још занимљивији. Пре неколико ноћи у Задрузи је пуштена нова песма Теодоре Џехверовић "Кристијан Греј", што је подстакло Луну Ђогани да… »
Вести дана »
Кинески председник: Подржавамо све напоре у циљу постизања мира у Украјини
Вести онлине пре 3 минутајош 53 повезане
Србија без капи сирове нафте два месеца, али гурамо: Министарка енергетике
BBC News пре 13 минутајош 25 повезаних
Јокић: Гледао сам репрезентацију, захвалан сам онима који су се одазвали
НИН пре 3 сатајош 55 повезаних