Повезане вести

Дошла си овде да испаднеш жртва! Прва жестока свађа Марије Ане и Филипа, она плакала као киша! (видео)

Дошла си овде да испаднеш жртва! Прва жестока свађа Марије Ане и Филипа, она плакала као киша! (видео)

Телеграф 25.01.2018
У ситне сате Марија Ана и Филип сукобили су се по први пут од њеног уласка у Задругу. Марија Ана Смиљанић у понедељак, 22. јануара ушла је у Задругу, а Филипу Ђукићу се слошило када је бившу девојку угледао на вратима! Од тог… »
Он није мој ниво! Луна ненормално попљувала Гастоза пред Маријом Аном! (видео)

Он није мој ниво! Луна ненормално попљувала Гастоза пред Маријом Аном! (видео)

Телеграф 25.01.2018
Ђоганијева је са Маријом Аном причала о везама и мушкарцима, па се дотакла и Гастоза и њиховог дружења. Луна Ђогани део поподнева провела је у дворишту са Маријом Аном Смиљанић, са којом је прво почела да прича о Филипу… »
Кија упутила Андрији јасну поруку, а тиче се његовог уласка у Задругу и њене трудноће! (ВИДЕО)

Кија упутила Андрији јасну поруку, а тиче се његовог уласка у Задругу и њене трудноће! (ВИДЕО)

Телеграф 25.01.2018
Кристинин дечко Андрија Лазовић објавио је једну слику на Инстаграму и показао да озбиљно размишља о уласку у ријалити. Кристина Кија Коцкар ћаскала је да поподне са Аном Кораћ, којој је открила како јој је неко од нових… »
Она има полну болест! Мики, Бора и Јањуш оговарали Надежду, па открили њену скандалозну тајну! (ВИДЕО)

Она има полну болест! Мики, Бора и Јањуш оговарали Надежду, па открили њену скандалозну тајну! (ВИДЕО)

Телеграф 25.01.2018
Учесници су оговарали Надежду док су се сунчали у дворишту. Мики Ђуричић, Јањуш и Бора Сантана повели су разговор о задругарки Надежди Биљић, о којој је Сантана открио тајну којом је шокирао и бившег кошаркаша и пчелара из… »
Куја узима његове ствари! Луна испрозивала задругарку, а онда је почела да меша Слоби у крилу! (видео)

Куја узима његове ствари! Луна испрозивала задругарку, а онда је почела да меша Слоби у крилу! (видео)

Телеграф 25.01.2018
- Куја, даје себи за право да узима Слобине ствари - рекла је Луна. Луна Ђогани и Слоба Радановић све више се не контролишу када су у питању емоције и показивање истих, што раде на разне начине. Тако је Луна претходне ноћи… »
50 Година, а вучеш се овде, лопино једна! Бане лудачки побеснео на Сашку, она кренула на њега, обезбеђење је једва…

50 Година, а вучеш се овде, лопино једна! Бане лудачки побеснео на Сашку, она кренула на њега, обезбеђење је једва…

Телеграф 25.01.2018
Бане Чолак побеснео је на Сашку Каран и њих двоје су се озбиљно закачили у дворишту, а обезбеђење је улетело. Након инцидента између Микија Ђуричића и Лепог Миће у Задрузи је настао хаос, а Сашка Каран која је исти изазвала… »
Јесам, растурила сам јој брак! Луна без блама признала шта је урадила Кији, па проговорила и о њеним сузама због Слобе…

Јесам, растурила сам јој брак! Луна без блама признала шта је урадила Кији, па проговорила и о њеним сузама због Слобе…

Телеграф 25.01.2018
- А то да сам ја растурила, јесам и ја ћу тај крст да носим до краја, од тога не бежим, сносићу последице - рекла је Луна. Задругари су прошле ноћи одговарали на питања гледалаца, а једно од неколико која су постављена Луни… »
Продала си дечка за косу! Гледаоци жестоко напали Луну, она устала и објаснила зашто је одустала од његове песме! (видео)

Продала си дечка за косу! Гледаоци жестоко напали Луну, она устала и објаснила зашто је одустала од његове песме! (видео)

Телеграф 25.01.2018
Питања гледалаца претходне ноћи била су више него занимљива, а одговори појединих укућана још занимљивији. Пре неколико ноћи у Задрузи је пуштена нова песма Теодоре Џехверовић "Кристијан Греј", што је подстакло Луну Ђогани да… »

Вести дана »