Povezane vesti
(Foto) kristalni lusteri, vredne slike, glamur u centru grada: Srpska voditeljka voli luksuzan život i evo šta radi da bi ga…
Kurir 25.01.2018
Voditeljka Snežana Dakić u porodičnom domu živi sa ćerkom Laurom. "Pošto sam imala letnju pauzu od četiri meseca, a i neke stvari sam unapred snimila na "Ženskoj televiziji", odmorila sam se i sada mi ne pada teško što imam povećan broj obaveza. S… »
Umetnine, kristali i luksuz: Ovako izgleda skupoceni stan naše poznate voditeljke u centru Beograda (video)
Blic 25.01.2018
Ona je jedno od popularnih tv lica u Srbiji. Sada nam je otvorila vrata svoga doma, a ono što smo videli unutra nas je iznenadilo i to pozitivno. Ovako izgleda stan Snežane Dakić. U porodičnom domu živi sa ćerkom Laurom koja prilikom posete nije bila u… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije: Toplo sa sunčanim intervalima, zahlađenje od sredine nedelje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Putnički voz na pruzi Subotica-Beograd iskliznuo sa šina, nema povređenih
RTV pre 18 minutajoš 24 povezane
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 4 satijoš 20 povezanih
Sprečen teroristički napad na gasovod u Kanjiži, istraga i političke reakcije u toku
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 123 povezane
Tužilaštvo o eksplozivu kod gasovoda u Kanjiži; "Dva crna ranca sa oko četiri kilograma materije" VIDEO
B92 pre 23 minutajoš 16 povezanih