Povezane vesti
(Foto) kristalni lusteri, vredne slike, glamur u centru grada: Srpska voditeljka voli luksuzan život i evo šta radi da bi ga…
Kurir 25.01.2018
Voditeljka Snežana Dakić u porodičnom domu živi sa ćerkom Laurom. "Pošto sam imala letnju pauzu od četiri meseca, a i neke stvari sam unapred snimila na "Ženskoj televiziji", odmorila sam se i sada mi ne pada teško što imam povećan broj… »
Umetnine, kristali i luksuz: Ovako izgleda skupoceni stan naše poznate voditeljke u centru Beograda (video)
Blic 25.01.2018
Ona je jedno od popularnih tv lica u Srbiji. Sada nam je otvorila vrata svoga doma, a ono što smo videli unutra nas je iznenadilo i to pozitivno. Ovako izgleda stan Snežane Dakić. U porodičnom domu živi sa ćerkom Laurom koja prilikom posete nije… »
Vesti dana »
"Umorni smo od toga da nas iskorišćavaju": Džej Di Vens se oglasio o Trampovom planu za povećanje carina
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
MUP: Ruski državljanin prebijen i opljačkan na Voždovcu, policija intenzivno radi na rasvetljavaju okolnosti
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Policija u Gruziji uhapsila dvojicu opozicionih lidera tokom protesta
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Počinje izvlačenje olupine iz reke: Identifikovano 55 od 67 žrtava sudara aviona i helikoptera u Vašingtonu (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana