Повезане вести
Скот побеснео: Зашто српски медији шире најгоре лажи на рачун Америке?!
Правда 25.01.2018
У Београду је основан Конгрес српско-америчког пријатељства, а амерички амбасадор Кајл Скот каже да је реч о правом пријатељству између две земље иако је, додаје, било изазова и неслагања. Скот је, говорећи о својим… »
Амбасадор Скот: Био сам бесан због таблоида
Мондо 25.01.2018
У Београду је данас основан Конгрес српско-америчког пријатељства, а амерички амбасадор Кајл Скот каже да је реч о правом пријатељству између две земље иако је, додаје, било изазова и неслагања. Фото: Мондо/Стефан Стојановић… »
Скат: Понекад сам бесан што неки медији САД-у приписују најгоре намере
Нова економија 25.01.2018
Амерички амбасадор у Србији Кајл Скат рекао је да је прошло 100 година од када се српска застава завијорила на Белој кући и да су српско-амерички односи добри упркос повременим проблемима, али да они могу бити још шири и дубљи… »
Скот: Бесан сам због ширења лажи против Америке
Данас 25.01.2018
Амерички амбасадор Каљ Скот изразио је данас незадовољство ширењем лажи против његове земље у медијима у Србији. У протекле две године, од када сам у Србији, понекад сам био бесан када прочитам наслове у таблоидима који… »
Шта се догодило после снажног пријатељства у два светска рата да САД 1999. бомбардују Србију? (ФОТО)
Телеграф 25.01.2018
Амерички амбасадор открио шта може да га разбесни у Србији. У Београду је данас основан Конгрес српско-америчког пријатејлства, а амерички амбасадор Кајл Скот каже да је реч о правом пријатељству између две земље иако је… »
Вести дана »
Љиљана Боровић: Сви приведени након протеста на Славији пуштени на слободу
Данас пре 45 минутајош 15 повезаних
Трумп каже да је мировни споразум 'углавном испреговаран' док Техеран оспорава неке тврдње
Слободна Европа пре 40 минутајош 19 повезаних
Поново иду возови: Постепена нормализација саобраћаја на српским пругама
Недељник пре 1 сатјош 15 повезаних
Хитно се огласио Трамп поводом напада на Белу кућу: Ево у каквом је стању (фото)
Вечерње новости пре 15 минутајош 16 повезаних