Повезане вести
Скот побеснео: Зашто српски медији шире најгоре лажи на рачун Америке?!
Правда 25.01.2018
У Београду је основан Конгрес српско-америчког пријатељства, а амерички амбасадор Кајл Скот каже да је реч о правом пријатељству између две земље иако је, додаје, било изазова и неслагања. Скот је, говорећи о својим… »
Амбасадор Скот: Био сам бесан због таблоида
Мондо 25.01.2018
У Београду је данас основан Конгрес српско-америчког пријатељства, а амерички амбасадор Кајл Скот каже да је реч о правом пријатељству између две земље иако је, додаје, било изазова и неслагања. Фото: Мондо/Стефан Стојановић… »
Скат: Понекад сам бесан што неки медији САД-у приписују најгоре намере
Нова економија 25.01.2018
Амерички амбасадор у Србији Кајл Скат рекао је да је прошло 100 година од када се српска застава завијорила на Белој кући и да су српско-амерички односи добри упркос повременим проблемима, али да они могу бити још шири и дубљи… »
Скот: Бесан сам због ширења лажи против Америке
Данас 25.01.2018
Амерички амбасадор Каљ Скот изразио је данас незадовољство ширењем лажи против његове земље у медијима у Србији. У протекле две године, од када сам у Србији, понекад сам био бесан када прочитам наслове у таблоидима који… »
Шта се догодило после снажног пријатељства у два светска рата да САД 1999. бомбардују Србију? (ФОТО)
Телеграф 25.01.2018
Амерички амбасадор открио шта може да га разбесни у Србији. У Београду је данас основан Конгрес српско-америчког пријатејлства, а амерички амбасадор Кајл Скот каже да је реч о правом пријатељству између две земље иако је… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Земље се масовно повлаче са Евровизије 2026. Најављен бојкот након што је Израелу дозвољено учешће на такмичењу
Блиц пре 9 сатијош 3 повезане