Повезане вести
Жозе Морињо продужио уговор са Манчестер јунајтедом
Бета 25.01.2018
Фудбалски клуб Манчестер јунајтед и тренер Жозе Морињо потписали су данас нови уговор до 2020, уз могућност да се продужи за још једну годину. "Хвала свима у клубу који су препозанли мој напоран рад и посвећеност. Одушевљен сам… »
Опет му је свет под ногама - Мурињо у Јунајтеду до 2020!
Моззарт спорт 25.01.2018
Неколико дана пошто је довео Алексиса Санчеза, Португалац успео и себи да обезбеди нови уговор на Олд Трафорду. Манчестер Јунајтед верује Жозеу Мурињу. Португалски стручњак потписао је нови уговор са Црвеним ђаволима до лета… »
Сада је и званично: Жозе Мурињо потписао нови уговор са Ђаволима, ту је до 2020.
Хот спорт 25.01.2018
Португалски стручњак је данас обновио сарадњу са премијерлигашем из Манчестера. Жозе Мурињо ће и даље седети на клупи Јунајтеда, уговор је потписан до 2020. године са опцијом продужетка на још годину дана. Ову вест су са… »
Веран "црвеним ђаволима": Мурињо на клупи Јунајтеда до 2020. године /фото/
Спортал блиц 25.01.2018
Манчестер јунајтед је добрано појачао тим ове сезоне довођењем Алексиса Санчеза из Арсенала, па је ред дошао на продужетке уговора. Тако су челници клуба са Олд Трафорда обезбедили останак Жожеа Муриња, који се обавезао на… »
Мурињо има поверење Јунајтеда, јер је "прави"!
Мондо 25.01.2018
Жозе Мурињо продужио уговор са Манчестер јунајтедом до 2020. године уз опцију продужетка за још једну годину. "Хвала што верују да сам ја прави човек за овај посао", изјавио Португалац. Фото: Петер Бирне/ПА виа АП Многи не воле… »
Вести дана »

"Издаваћемо хитна упозорења": Рхмз се огласио због невремена које се сутра очекује у Србији
Мондо пре 2 сатајош 31 повезана

Србија "почистила" Турску у Дејвис купу, преокрет браће Сабанов ставио тачку
РТС пре 21 минутајош 22 повезане