Povezane vesti
"I ja sam u žalosti": Oteo i ubio bivšu devojku jer je našla drugog, pa se na sudu izvinjavao porodici
Blic 25.01.2018
Miodrag Karalić (58) iz Kruševca, koji je optužen da je u decembru 2016. iz bezobzirne osvete oteo i ubio bivšu devojku Gordanu Josifović (44), juče je ponovo pred sudom izjavljivao saučešće njenoj porodici, navodeći da je i on u žalosti. - Kajem se za… »
Oteo pa ubio bivšu devojku: Kajem se što sam je ubio! Upropastio sam dve porodice
Kurir 25.01.2018
Iskreno se kajem zbog onog što sam uradio i izjavljujem najdublje saučešće Gordaninoj porodici. Mnogo mi je teško što sam je povredio, saučestvujem u vašem bolu, upropastio sam i njenu i svoju porodicu. Svima se izvinjavam, kazao je juče u završnoj reči… »
Vesti dana »
Mlekari na Ibarskoj do daljeg, blokade i u Vitanovcu i Bogatiću: "Doveli su srpskog seljaka i sela do propasti"
N1 Info pre 1 satjoš 46 povezanih
TOK: Pokrenuta istraga protiv grupe osumnjičene za trgovinu drogom, oružjem i eksplozivom
Insajder pre 3 satajoš 36 povezanih
Platio operaciju krajnika zbog hrkanja, pa umro "Sve je bilo u redu, a onda je naglo iskrvario": Slučaj smrti gastarbajtera (38) u bolnici u Čačku
Blic pre 1 satjoš 60 povezanih
Oglasila se AKS povodom obustave rada zbog Mrdićevih zakona: „Zahtevamo da se usvojene izmene hitno stave van snage“
Nedeljnik pre 4 satijoš 15 povezanih
Maloletnica u kritičnom stanju nakon izletanja tramvaja iz šina: Užasna nesreća u Sarajevu, stradao mladić
Mondo pre 46 minutajoš 22 povezane