Povezane vesti
Delovi Telepa i Kaća bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 26.01.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 14 sati biti deo ulice Adi Endrea – od Subotičke do ulice Bogdana Šuputa – kao i Jablanička ulica. Do havarije na vodovodnoj mreži došlo je i u Kaću, gde će bez vode do 13 sati biti deo ulice… »
Čenej i deo Klise bez vode
RTV 26.01.2018
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 15 sati biti Čenej. Do 12 sati zbog havarije biće leva strana naselja Klisa iz pravca grada (od Primorske do Velebitske ulice) i Industrijska Zona Sever. Kako je saopštilo JKP "Vodovod i… »
Deo Klise i Industrijske zone bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 26.01.2018
Kako javlja JKP "Vodovod i kanalizacija", zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 26. januara, do 12 sati biti leva strana naselja Klisa iz pravca grada – od Primorske do Velebitske ulice – i Industrijska zona "Sever". Postoji mogućnost… »
Čenej bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 26.01.2018
Zbog radova na sanaciji havarije u Čeneju, bez vode će danas, 26. januara, do 15 sati biti celo naselje. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena, javlja JKP "Vodovod i kanalizacija".… »
Vesti dana »
Primirje između Izraela i Hezbolaha stupilo na snagu jutros u 04.00 sata
Insajder pre 42 minutajoš 9 povezanih
Svedočenja poslanika opozicije i vlasti za Danas o istorijskoj tuči u srpskom parlamentu: Ko je prvi počeo?
Danas pre 14 satijoš 7 povezanih
Novi napad dronovima na Kijev, povređene tri osobe; ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice
RTS pre 25 minutajoš 5 povezanih
Vučić na večeri sa predsednikom Ekvatorijalne Gvineje: Nastavićemo da unapređujemo odnose
RTV pre 42 minutajoš 1 povezana
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom i šefovima službi: Srbija mora da zaštiti svoj narod od svakog agresora (foto)
Blic pre 9 satijoš 3 povezane