Povezane vesti

Tramp će se izivniti musilmanima

Tramp će se izivniti musilmanima

Danas 26.01.2018
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je sa će se "svakako izviniti" što je retvitovao anti Muslimanski video ultradesne britanske grupe, piše Asošijeted pres (AP). Tramp je rekao britanskom novinaru Pirsu Morganu, "Ja nisam znao ništa o" britanskoj… »
"Ja sam najmanje rasistička osoba": Tramp: Evo, ako želite izviniću se

"Ja sam najmanje rasistička osoba": Tramp: Evo, ako želite izviniću se

Blic 26.01.2018
Američki predsednik Donald Tramp kaže da nije nameravao da uvredi Veliku Britaniju kada je na Tviteru podelio antimuslimanske video snimke, koje je prethodno okačila liderka jedne krajne-desničarske grupe, i poručio da je spreman da se izvini ukoliko… »
Trump spreman na izvinjenje zbog snimaka protiv muslimana

Trump spreman na izvinjenje zbog snimaka protiv muslimana

Al Jazeera 26.01.2018
Američki predsjednik suočio se s oštrim negodovanjem britanske javnosti kad je na Twitteru podijelio antimuslimanske videosnimke. Američki predsjednik Donald Trump priznaje da nije namjeravao uvrijediti Veliku Britaniju kada je na Twitteru podijelio… »
Tramp hoće da se pomiri: Ako su snimke o muslimanima stvarno podelili užasni rasisti, spreman sam da se izvinim!

Tramp hoće da se pomiri: Ako su snimke o muslimanima stvarno podelili užasni rasisti, spreman sam da se izvinim!

Kurir 26.01.2018
Tramp je za emisiju "Dobro jutro Britanijo" na Aj-Ti-Viju (ITV) rekao da nije znao ništa o grupi Britanija na prvom mestu pre nego što je podelio tri snimka na svom nalogu na Tviteru u novembru prošle godine, prenosi Bi-Bi-Si. Donald Trump tells @GMB… »

Vesti dana »