Povezane vesti
Američka kongresmenka priznala: Mi uopšte ne možemo da se odbranimo od nuklearnog napada!
Blic 26.01.2018
Kongresmenka Elis Stefanik upozorila je da kopneni sistemi protivraketne odbrane nisu u stanju da odbrane SAD od eventualnog masovnog nuklearnog napada, te podvukla da je pogotovo nezaštićena istočna obala i ukazala da pretnja od potencijalnog… »
Kongres SAD: Nismo u stanju da se odbranimo od nuklearnog napada
Vesti online 26.01.2018
Kopneni sistemi protivraketne odbrane nisu u stanju da odbrane SAD od potencijalnog masovnog nuklearnog napada, bilo da je reč o Rusiji, Kini, Iranu ili Severnoj Koreji, izjavila je američka kongresmenka Elis Stefanik. Prema rečima Stefanikove, SAD se… »
Amerika u šoku, kongresmenka progovorila: Od 18 probi protivraketnog štita, uspešno je bilo samo...
Pravda 26.01.2018
Kopneni sistemi protivraketne odbrane nisu u stanju da odbrane SAD od potencijalnog masovnog nuklearnog napada, bilo da je reč o Rusiji, Kini, Iranu ili Severnoj Koreji, izjavila je američka kongresmenka Elis Stefanik. Prema rečima Stefanokove, Amerika… »
Vesti dana »
„Nasilje u porodici nije privatna stvar“: Od početka godine u porodičnom nasilju ubijeno 17 žena (VIDEO)
Zoom UE pre 4 satijoš 33 povezane
Fizički sukob poslanika vladajuće koalicije i opozicije u Skupštini Srbije
BBC News pre 11 minutajoš 166 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 3 satajoš 24 povezane
Nastava u 45 škola na području Niša skraćena je danas na 30 minuta zbog štrajka
Telegraf pre 1 satjoš 27 povezanih