Повезане вести
Убио мајку фудбалера црвене звезде па девојци послао језиву поруку: Заклао сам бабу и имам сад 20.000 динара!
Курир 26.01.2018
„Заклао сам бабу и имам сад 20.000 динара“, написао је мој унук Срђан на компјутеру у играоници и послао преко Фејсбука поруку својој девојци. По тој поруци га је полиција убрзо лоцирала и ухапсила. Тамо је признао да је заклао… »
Страва у Руми: Бака коју је унук заклао због пара за дрогу је мајка бившег фудбалера Звезде Драгана Шарца
Блиц 26.01.2018
Срђан М. (23) насмрт је избо своју баку Миру Ш. (63), а сумња се да је за све крива наркоманска криза, због чега је неколико пута ишао на одвикавање. Он је сестрић бившег фудбалера Црвене звезде и Обилића Драгана Шарца, сада… »
Убијена мајка бившег фудбалера црвене звезде: Сестрић му брутално заклао мајку због 20.000 динара!
Курир 26.01.2018
Језив злочин потресао је Србију, када је Мира Шарац (64) брутално убијена у својој кући у Руми у четвртак ујутру. Према првим информацијама, за овај злочин осумњичен је њен унук, кога га је полиција затекла за компјутером у… »
Детаљи злочина у Руми Бака му је скувала кафу, а он је убио и опљачкао!
Вечерње новости 26.01.2018
Стравично убиство Мире Шарац (64) у румском насељу Игралиште, коју је усмртио унук. Срђан Мијаиловић (24) тело сакрио у купатилу. СРЂАН се у преподневним сатима посвађао са оцем и отишао код бабе. Кад је стигао код ње, она му… »
Вести дана »
САД и Украјина пред трећи дан разговора позивају Русију да постигне 'прави напредак'
Слободна Европа пре 2 сатајош 28 повезаних
Неуобичајена појава ће се десити на крају године: Чубрило открио хоће ли ће децембар проћи без праве зиме
Мондо пре 11 минутајош 25 повезаних
Министарка: Држава предузима све како не би дошло до недостатка нафтних деривата
Екапија пре 1 сатјош 21 повезана