Povezane vesti
Ubio majku fudbalera crvene zvezde pa devojci poslao jezivu poruku: Zaklao sam babu i imam sad 20.000 dinara!
Kurir 26.01.2018
„Zaklao sam babu i imam sad 20.000 dinara“, napisao je moj unuk Srđan na kompjuteru u igraonici i poslao preko Fejsbuka poruku svojoj devojci. Po toj poruci ga je policija ubrzo locirala i uhapsila. Tamo je priznao da je zaklao babu, moju suprugu… »
Strava u Rumi: Baka koju je unuk zaklao zbog para za drogu je majka bivšeg fudbalera Zvezde Dragana Šarca
Blic 26.01.2018
Srđan M. (23) nasmrt je izbo svoju baku Miru Š. (63), a sumnja se da je za sve kriva narkomanska kriza, zbog čega je nekoliko puta išao na odvikavanje. On je sestrić bivšeg fudbalera Crvene zvezde i Obilića Dragana Šarca, sada trenera u… »
Ubijena majka bivšeg fudbalera crvene zvezde: Sestrić mu brutalno zaklao majku zbog 20.000 dinara!
Kurir 26.01.2018
Jeziv zločin potresao je Srbiju, kada je Mira Šarac (64) brutalno ubijena u svojoj kući u Rumi u četvrtak ujutru. Prema prvim informacijama, za ovaj zločin osumnjičen je njen unuk, koga ga je policija zatekla za kompjuterom u oblližnjoj igranoci i… »
Detalji zločina u Rumi Baka mu je skuvala kafu, a on je ubio i opljačkao!
Večernje novosti 26.01.2018
Stravično ubistvo Mire Šarac (64) u rumskom naselju Igralište, koju je usmrtio unuk. Srđan Mijailović (24) telo sakrio u kupatilu. SRĐAN se u prepodnevnim satima posvađao sa ocem i otišao kod babe. Kad je stigao kod nje, ona mu je skuvala kafu… »
Vesti dana »

Sindikat tuži Slavicu Đukić Dejanović i 12 savetnika zbog smanjenja plata
Naissus info pre 1 satjoš 12 povezanih

"Zemlja je u totalnom haosu, a Evropa je pala": Izborni favorit eliminisan sudskom odlukom, situacija eskalira
Mondo pre 45 minutajoš 12 povezanih