Povezane vesti
Ubio majku fudbalera crvene zvezde pa devojci poslao jezivu poruku: Zaklao sam babu i imam sad 20.000 dinara!
Kurir 26.01.2018
„Zaklao sam babu i imam sad 20.000 dinara“, napisao je moj unuk Srđan na kompjuteru u igraonici i poslao preko Fejsbuka poruku svojoj devojci. Po toj poruci ga je policija ubrzo locirala i uhapsila. Tamo je priznao da je zaklao babu, moju suprugu Miru… »
Strava u Rumi: Baka koju je unuk zaklao zbog para za drogu je majka bivšeg fudbalera Zvezde Dragana Šarca
Blic 26.01.2018
Srđan M. (23) nasmrt je izbo svoju baku Miru Š. (63), a sumnja se da je za sve kriva narkomanska kriza, zbog čega je nekoliko puta išao na odvikavanje. On je sestrić bivšeg fudbalera Crvene zvezde i Obilića Dragana Šarca, sada trenera u Čukaričkom. Teško… »
Ubijena majka bivšeg fudbalera crvene zvezde: Sestrić mu brutalno zaklao majku zbog 20.000 dinara!
Kurir 26.01.2018
Jeziv zločin potresao je Srbiju, kada je Mira Šarac (64) brutalno ubijena u svojoj kući u Rumi u četvrtak ujutru. Prema prvim informacijama, za ovaj zločin osumnjičen je njen unuk, koga ga je policija zatekla za kompjuterom u oblližnjoj igranoci i on je… »
Detalji zločina u Rumi Baka mu je skuvala kafu, a on je ubio i opljačkao!
Večernje novosti 26.01.2018
Stravično ubistvo Mire Šarac (64) u rumskom naselju Igralište, koju je usmrtio unuk. Srđan Mijailović (24) telo sakrio u kupatilu. SRĐAN se u prepodnevnim satima posvađao sa ocem i otišao kod babe. Kad je stigao kod nje, ona mu je skuvala kafu. Dok je… »
Vesti dana »
Blic: Objavljene nove cene goriva koje će važiti do 8. maja, poskupeo dizel
Glas Zaječara pre 25 minutajoš 50 povezanih
Novosađanin uhapšen zbog sumnje da je oštetio gradski budžet za četiri miliona
Politika pre 20 minutajoš 29 povezanih
Srbija pala za osam mesta na Indeksu slobode medija, najlošija u regionu
Savremena politika pre 2 satajoš 19 povezanih
Napadači koji su sinoć oteli aktivistu još nisu uhapšeni: Zbor za večeras najavio protest u Resniku
Nedeljnik pre 40 minutajoš 6 povezanih