Повезане вести
Емоције га савладале: Богдан одушевљен: Представљаћу Србију на Ол-стару /видео/
Спортал блиц 26.01.2018
Одушевљен је Богдан Богдановић што ће бити учесник НБА Ол-стар викенда у Лос Анђелесу (16-18. фебруар). - Изненадио сам се. Надао сам се, али сада сам много срећан и узбуђен што ћу бити Ол-стара. То је невероватно. Представљаћу… »
Богдановић о Ол-стару: Представљаћу клуб, своју земљу...
Н1 Инфо 26.01.2018
Кошаркаш Сакраменто Кингса Богдан Богдановић изјавио је да у екипи влада добра енергија и да ће се то показати на терену. Кингси су успешно наставили турнеју на Флориди, па су после Орланда, у петак савладали и Мајами (89:88)… »
Богдановић о наступу на Ол стару: Представљаћу свој тим, своју земљу! Фантастично
Моззарт спорт 26.01.2018
"Био сам изненађен. Али, знао сам да могу да будем изабран, надао сам се..." Богдан Богдановић је јуче сазнао да ће учествовати на утакмици Звезда у успону на Ол стару, а видело се то и на мечу између Сакрамента и Мајамија… »
Црно-бели поносни Партизан честитао Богдану одлазак на Ол-стар
Спортал блиц 25.01.2018
Богдан Богдановић заиста живи свој сан ове сезоне у НБА лиги. Игра на веома високом нивоу у Сакраменту, а награда за одличне партије стигла је у виду позива на НБА Ол-стар. Фото: Јохн Г. Мабангло / ЕПА; Богдан Богдановић Богдан… »
Богдановић на руки Ол-стару
Данас 25.01.2018
Богдан Богдановић биће део Тима света који ће се супротставити Тиму САД, оба састављена од кошаркаша који играју своју прву или другу сезону у НБА. Руки Сакраменто Кингса играо је веома добро у својој првој сезони и заслужио да… »
Вести дана »

Стање повређених у несрећи код Сремске Митровице: Седам на интензивној нези
Радио 021 пре 21 минутајош 19 повезаних

Проглашен дан жалости у сремској Митровици: Огласио се градоначелник: "Породицама настрадалих у тешкој несрећи биће исплаћена помоћ"
Блиц пре 11 минутајош 33 повезане

Мали: "Србија ће наћи решење за финансијске трансакције на пумпама НИС-а, разговарамо са обе стране"
Блиц пре 21 минутајош 13 повезаних

Пауновић: Закон о јединственом бирачком списку почетком новембра пред посланицима, ово су сви детаљи
Блиц пре 11 минутајош 8 повезаних