Povezane vesti
Omić podelio "delije" (VIDEO)
Vesti online 26.01.2018
Deo navijača Crvene zvezde na meču sa Olimpijakosom negodovala je zbog dolaska u klub Alena Omića reprzentativca Slovenije, rođenog u Tuzli. Na delu tribina gde su najvernije pristalice crveno-belih istaknut je uvredljiv transparent - Šiptar, Hrvat… »
Žestoko od samog starta: Brutalne uvrede Delija upućene Alenu Omiću, centar izazvao i podelu ‘Pionira’ u skandiranju (foto)…
Hot sport 26.01.2018
Sem što su očekivano zvižduke dobili košarkaši grčkog Olimpijakosa, dobio ih je i jedan domaćeg tima. Vreo doček za Alena Omića u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, ali na onaj negativan način. Od kako je stigao u Crvenu zvezdu, priča se o danu kada će… »
Ko je bio jači, aplauzi ili zvižduci: Omić debitovao i napravio razdor među Delijama, da li se to sprema i podela navijača…
Hot sport 26.01.2018
Ono što se dešavalo pred početak utakmice Crvena zvezda – Olimpijakos, samo je uvertira za ono što će se očigledno događati danas. Po prvom ulasku na parket Alena Omića, usledile su žestoke reakcije sa tribina dvorane ‘Aleksandar Nikolić’. Od samog… »
Vesti dana »

Reditelj Nikola Ljuca o imenovanju Bokana: Besan sam, vlast sprovodi nekontrolisano ludilo
Novi magazin pre 25 minutajoš 17 povezanih

Viši sud u Novom Sadu: Ne opstruišemo vođenje istrage u slučaju pada nadstrešnice
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 19 povezanih

Uživo rata ne bi bilo da je Tramp pobedio 2020. Godine! Veliki Putinov zaokret! "Speman sam!"
Alo pre 36 minutajoš 21 povezana

Evroliga proširuje takmičenje na 20 klubova, Crvena zvezda i Partizan dobijaju trogodišnje licence
Naslovi.ai pre 4 satijoš 29 povezanih