Povezane vesti
Bela kuća je od čuvenog muzeja zatražila sliku Van Goga, a njihov zlatni odgovor će vas oduvati (foto)
Blic 26.01.2018
Muzej Gugenhajm je odbio molbu Bele kuće da joj pozajmi jednu sliku Vinsenta Van Goga i umesto nje je Trampovoj administraciji ponudio na korišćenje - zlatnu toalet šolju. Bela kuća je zatražila od njujorškog muzeja na pozajmicu sliku "Pejzaž sa snegom"… »
Gugenhajm muzej ponudio Trampu zlatnu WC-šolju umesto slike
Danas 26.01.2018
Predsednik SAD-a Donald Tramp tražio je od muzeja Gugenhajm da mu pozajme sliku Vinsenta Van Goga. Uprava muzeja je odbila i umesto toga predsedniku ponudila zlatnu WC šolju koja bi mogla da se instalira u Belu kuću. Reč je o WC šolji napravljenoj od… »
Vesti dana »
BLOG Građani sa protesta došli kod šatora Dijane Hrke da je podrže: Studenti oko Generalštaba nacrtali crvenu liniju koja se ne prelazi FOTO
Nova pre 21 minutajoš 31 povezana
Prve slike sa mesta pada turskog aviona Oglasilo se ministarstvo, ovo su najnoviji detalji (video/foto)
Kurir pre 41 minutajoš 36 povezanih
Prevoznik Jaćimović: Neću prekinuti štrajk glađu dok moji zahtevi ne budu ispunjeni
Novi magazin pre 2 satajoš 43 povezane
Petrušev prvi put protiv Zvezde: Nije mi bilo svejedno, par puta sam ostao bez daha...
Kurir pre 16 minutajoš 86 povezanih