Povezane vesti
Mrkonjić izbezumio Dačića: Šef SPS-a jedva preživeo poslednji ispad potpredsednika stranke!
Pravda 27.01.2018
Ako se ne smiriš, nosićeš me na duši, poručio je lider socijalista Ivica Dačić svom stranačkom kolegi i potpredsedniku SPS Milutinu Mrkonjiću. To je, između ostalog, bila Dačićeva reakcija na Mrkonjićevu izjavu od pre nekoliko dana, u kojoj navodi da je… »
Dačiću pozlilo zbog mrkonjića: "Ako se ne smiriš, nosićeš me na duši"
Blic 27.01.2018
Ako se ne smiriš, nosićeš me na duši, poručio je lider socijalista Ivica Dačić svom stranačkom kolegi i potpredsedniku SPS Milutinu Mrkonjiću. To je, između ostalog, bila Dačićeva reakcija na Mrkonjićevu izjavu od pre nekoliko dana, u kojoj navodi da je… »
Drama u Njujorku! Ivica Dačić: Šlogiraću se zbog Mrke, nosiće me na duši ako se ne smiri!
Kurir 27.01.2018
Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS, doći će glave svom šefu, lideru socijalista Ivici Dačiću. Kako saznajemo, zbog poslednjeg Mrkonjićevog istupa u javnosti, kada se pohvalio kako bi podržao Dragana Đilasa, ljutog protivnika SNS s kojim su… »
Vesti dana »

Šest meseci od smrti Saše Popovića: Suzana plače nad grobom, sestra ljubi spomenik: "Nikada te nećemo zaboraviti" (Video)
Blic pre 2 satajoš 33 povezane

Nevreme sa jakim vetrom i obilnim padavinama izazvalo probleme u Srbiji, posebno u Čačku
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 37 povezanih

Potpredsednik u kosovskoj skupštini iz redova srpske zajednice ponovo nije izglasan
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane

Srbija na Evrobasketu: Teška pobeda nad Portugalom, povreda Bogdanovića i izazovi pred meč sa Letonijom
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 80 povezanih