Povezane vesti
Mrkonjić izbezumio Dačića: Šef SPS-a jedva preživeo poslednji ispad potpredsednika stranke!
Pravda 27.01.2018
Ako se ne smiriš, nosićeš me na duši, poručio je lider socijalista Ivica Dačić svom stranačkom kolegi i potpredsedniku SPS Milutinu Mrkonjiću. To je, između ostalog, bila Dačićeva reakcija na Mrkonjićevu izjavu od pre nekoliko dana, u kojoj navodi da je… »
Dačiću pozlilo zbog mrkonjića: "Ako se ne smiriš, nosićeš me na duši"
Blic 27.01.2018
Ako se ne smiriš, nosićeš me na duši, poručio je lider socijalista Ivica Dačić svom stranačkom kolegi i potpredsedniku SPS Milutinu Mrkonjiću. To je, između ostalog, bila Dačićeva reakcija na Mrkonjićevu izjavu od pre nekoliko dana, u kojoj navodi da je… »
Drama u Njujorku! Ivica Dačić: Šlogiraću se zbog Mrke, nosiće me na duši ako se ne smiri!
Kurir 27.01.2018
Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS, doći će glave svom šefu, lideru socijalista Ivici Dačiću. Kako saznajemo, zbog poslednjeg Mrkonjićevog istupa u javnosti, kada se pohvalio kako bi podržao Dragana Đilasa, ljutog protivnika SNS s kojim su… »
Vesti dana »
Vučić: Ne postoji pravni osnov za gonjenje Selakovića, reč je o političkom cirkusu
Euronews pre 40 minutajoš 40 povezanih
NBS i ekonomisti o platnom prometu i stabilnosti finansijskog sistema u vezi sa NIS-om i mogućem preuzimanju državnog udela
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
Košarkaši Partizana izviždani: Tenzija u Areni, pogledajte kako su ih Grobari dočekali
Mondo pre 10 minutajoš 58 povezanih
Izraelu dozvoljeno učešće na Evroviziji: Ove četiri zemlje odustale od takmičenja
B92 pre 45 minutajoš 25 povezanih