Повезане вести
Мркоњић избезумио Дачића: Шеф СПС-а једва преживео последњи испад потпредседника странке!
Правда 27.01.2018
Ако се не смириш, носићеш ме на души, поручио је лидер социјалиста Ивица Дачић свом страначком колеги и потпредседнику СПС Милутину Мркоњићу. То је, између осталог, била Дачићева реакција на Мркоњићеву изјаву од пре неколико… »
Дачићу позлило због мркоњића: "Ако се не смириш, носићеш ме на души"
Блиц 27.01.2018
Ако се не смириш, носићеш ме на души, поручио је лидер социјалиста Ивица Дачић свом страначком колеги и потпредседнику СПС Милутину Мркоњићу. То је, између осталог, била Дачићева реакција на Мркоњићеву изјаву од пре неколико… »
Драма у Њујорку! Ивица Дачић: Шлогираћу се због Мрке, носиће ме на души ако се не смири!
Курир 27.01.2018
Милутин Мркоњић, почасни председник СПС, доћи ће главе свом шефу, лидеру социјалиста Ивици Дачићу. Како сазнајемо, због последњег Мркоњићевог иступа у јавности, када се похвалио како би подржао Драгана Ђиласа, љутог… »
Вести дана »
Стармер: Споразум о ослобађању 114,5 милијарди евра за Украјину близу финализације
РТВ пре 1 сатјош 24 повезане
Време се колеба између зиме и пролећа: Ледено јутро, магла без краја, а температуре скачу до 15 степени
Дневник пре 1 сатјош 15 повезаних
НБА: Победе Индијане, Финикса и Сан Антонија, Расел Вестбрук стигао до новог трипл-дабла у сезони
Данас пре 2 сатајош 16 повезаних