Povezane vesti

Mrkonjić izbezumio Dačića: Šef SPS-a jedva preživeo poslednji ispad potpredsednika stranke!

Mrkonjić izbezumio Dačića: Šef SPS-a jedva preživeo poslednji ispad potpredsednika stranke!

Pravda 27.01.2018
Ako se ne smiriš, nosićeš me na duši, poručio je lider socijalista Ivica Dačić svom stranačkom kolegi i potpredsedniku SPS Milutinu Mrkonjiću. To je, između ostalog, bila Dačićeva reakcija na Mrkonjićevu izjavu od pre nekoliko dana, u kojoj… »
Dačiću pozlilo zbog mrkonjića: "Ako se ne smiriš, nosićeš me na duši"

Dačiću pozlilo zbog mrkonjića: "Ako se ne smiriš, nosićeš me na duši"

Blic 27.01.2018
Ako se ne smiriš, nosićeš me na duši, poručio je lider socijalista Ivica Dačić svom stranačkom kolegi i potpredsedniku SPS Milutinu Mrkonjiću. To je, između ostalog, bila Dačićeva reakcija na Mrkonjićevu izjavu od pre nekoliko dana, u kojoj… »
Drama u Njujorku! Ivica Dačić: Šlogiraću se zbog Mrke, nosiće me na duši ako se ne smiri!

Drama u Njujorku! Ivica Dačić: Šlogiraću se zbog Mrke, nosiće me na duši ako se ne smiri!

Kurir 27.01.2018
Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS, doći će glave svom šefu, lideru socijalista Ivici Dačiću. Kako saznajemo, zbog poslednjeg Mrkonjićevog istupa u javnosti, kada se pohvalio kako bi podržao Dragana Đilasa, ljutog protivnika SNS s kojim su… »

Vesti dana »