Povezane vesti
Mrkonjić izbezumio Dačića: Šef SPS-a jedva preživeo poslednji ispad potpredsednika stranke!
Pravda 27.01.2018
Ako se ne smiriš, nosićeš me na duši, poručio je lider socijalista Ivica Dačić svom stranačkom kolegi i potpredsedniku SPS Milutinu Mrkonjiću. To je, između ostalog, bila Dačićeva reakcija na Mrkonjićevu izjavu od pre nekoliko dana, u kojoj navodi da je… »
Dačiću pozlilo zbog mrkonjića: "Ako se ne smiriš, nosićeš me na duši"
Blic 27.01.2018
Ako se ne smiriš, nosićeš me na duši, poručio je lider socijalista Ivica Dačić svom stranačkom kolegi i potpredsedniku SPS Milutinu Mrkonjiću. To je, između ostalog, bila Dačićeva reakcija na Mrkonjićevu izjavu od pre nekoliko dana, u kojoj navodi da je… »
Drama u Njujorku! Ivica Dačić: Šlogiraću se zbog Mrke, nosiće me na duši ako se ne smiri!
Kurir 27.01.2018
Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS, doći će glave svom šefu, lideru socijalista Ivici Dačiću. Kako saznajemo, zbog poslednjeg Mrkonjićevog istupa u javnosti, kada se pohvalio kako bi podržao Dragana Đilasa, ljutog protivnika SNS s kojim su… »
Vesti dana »
Đedović: Država će učiniti sve da očuva stabilnost snabdevanja gorivom i energetsku stabilnost
Beta pre 41 minutajoš 37 povezanih
Za mart odloženo suđenje studentima uhapšenim posle Vidovdanskog protesta
Novi magazin pre 20 minutajoš 26 povezanih
Neverovatni redovi za legalizaciju: "Blic Biznis" obišao Zemun, građani prvi dan pohrlili da ubeleže nekretninu (foto)
Blic pre 46 minutajoš 97 povezanih
Završen sastanak Vučića sa timovima za energetsku stabilnost: „Građani da ne brinu“
Danas pre 1 satjoš 43 povezane
Zašto su Tajland i Kambodža ponovo u sukobu? Spor traje više od jednog veka, a ovo su razlozi
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih