Povezane vesti
(Foto, video) veliki protest opozicije u Albaniji: 200.000 građana mitingovalo ispred kancelarije Edija Rame
Kurir 27.01.2018
Veći deo grada bio je danas blokiran dok je iz opozicione Demokratske stranke bilo najavljeno će protest trajati oko četiri sata. Thousands of opposition supporters protest in Albania's capital of Tirana to call for the resignation of Prime Minister Edi… »
U Tirani protest opozicije uz jake mere bezbednosti
Politika 27.01.2018
TIRANA - U Tirani se održava protest opozicije, a kako je najavljeno, očekuje se dolazak ljudi iz gotovo cele zemlje. Veći deo grada danas je blokiran dok je iz opozicione Demokratske stranke najavljeno da će protest trajati oko četiri sata. Skup… »
Vesti dana »
(Video) "Imao sam 120 kilograma" Marko Gačić je za godinu dana izgubio više od 50 kilograma: "Došlo je do zdravstvenih problema"
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana
"Napisana je pesma prema stihovima Angelininog oca" Frajle na "Koncertu za anđele": "Ne znam kako ću je izvesti večeras, glas mi drhti" (video)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Roditelji treba da budu strogi, da postoji poštovanje" Sergej Ćetković na "Koncertu za anđele", progovorio o ćerkama: "One su tu večeras" (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
DS o poseti Venecijanske komisije: Mrdićevi zakoni se mogu povući, ali njihove posledice ostaju
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Skupština Republike Srpske usvojila ostavku premijera Minića, opozicija nije došla na sednicu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana