Povezane vesti

VIDEO: Žestoka svađa između Lune i Kije

VIDEO: Žestoka svađa između Lune i Kije

Vesti online 27.01.2018
Otkako je krenuo rijaliti Zadruga, sve oči su uprte u ljubavni trougao Luna Đogani, Sloba Radanović i Kija Kockar. Netrpeljivost između Lune i Kije raste iz dana u dan, a njihova poslednja svađa šokirala je i ukućane i gledaoce kraj malih ekrana… »
(Video) Dno dna! Iznele sav prljav veš: Žestoka svađa Lune i Kije, a jedna rečenica bila je kao šamar!

(Video) Dno dna! Iznele sav prljav veš: Žestoka svađa Lune i Kije, a jedna rečenica bila je kao šamar!

Kurir 27.01.2018
Luna Đogani i Kija Kockar posvađale su se kao nikada do sada. Svađi su prisustvovali svi ukućani, kao i Sloba Radanović. Kija je bila upitana da objasni zašto dolazi do problema u režiranju filma, koji je trebalo da radi sa Slobom, ali i u kakvom… »
Ćuti balavice, imala si seks pred 5 miliona ljudi: Kija i Luna se nikad žešće posvađale, a Đoganijeva totalno šokirala…

Ćuti balavice, imala si seks pred 5 miliona ljudi: Kija i Luna se nikad žešće posvađale, a Đoganijeva totalno šokirala…

Svet & Skandal 27.01.2018
Svađa koja je počela oko režiranja filma, na kojem sarađuju Kija i Sloba, pretvorila se u nezapamćenu razmenu uvreda između Kristine i Lune. Izgkleda da je i jednoj i drugoj dosadilo da se pretvaraju i sve je prštalo tokom njihove žestoke… »
Sloba na ivici nervnog sloma: Posle žestoke svađe Kije i Lune pričao sam sa sobom (video)

Sloba na ivici nervnog sloma: Posle žestoke svađe Kije i Lune pričao sam sa sobom (video)

Večernje novosti 27.01.2018
Dok su svi ukućani uveliko spavali, on je lutao po "Zadruzi" potpuno sam i pričao sam sa sobom, zapravo se obraćajući Kiji. Svađe sa suprugom Kijom Kockar očigledno imaju poguban uticaj na Slobu Radanovića. Nakon teški reči koje su razmenile Kija… »

Vesti dana »