Повезане вести
ВИДЕО: Жестока свађа између Луне и Кије
Вести онлине 27.01.2018
Откако је кренуо ријалити Задруга, све очи су упрте у љубавни троугао Луна Ђогани, Слоба Радановић и Кија Коцкар. Нетрпељивост између Луне и Кије расте из дана у дан, а њихова последња свађа шокирала је и укућане и гледаоце… »
(Видео) Дно дна! Изнеле сав прљав веш: Жестока свађа Луне и Кије, а једна реченица била је као шамар!
Курир 27.01.2018
Луна Ђогани и Кија Коцкар посвађале су се као никада до сада. Свађи су присуствовали сви укућани, као и Слоба Радановић. Кија је била упитана да објасни зашто долази до проблема у режирању филма, који је требало да ради са… »
Ћути балавице, имала си секс пред 5 милиона људи: Кија и Луна се никад жешће посвађале, а Ђоганијева тотално шокирала Слобу…
Свет & Скандал 27.01.2018
Свађа која је почела око режирања филма, на којем сарађују Кија и Слоба, претворила се у незапамћену размену увреда између Кристине и Луне. Изгкледа да је и једној и другој досадило да се претварају и све је прштало током… »
Слоба на ивици нервног слома: После жестоке свађе Кије и Луне причао сам са собом (видео)
Вечерње новости 27.01.2018
Док су сви укућани увелико спавали, он је лутао по "Задрузи" потпуно сам и причао сам са собом, заправо се обраћајући Кији. Свађе са супругом Кијом Коцкар очигледно имају погубан утицај на Слобу Радановића. Након тешки речи које… »
Вести дана »
Вучић: Верујем да ће следећа година бити најбоља што се тиче повећања стандарда
Еуроневс пре 13 минутајош 33 повезане
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом и могућем преузимању државног удела
Наслови.аи пре 43 минутајош 32 повезане
ЛИВЕ СТРЕАМ: Оцокољић прецртао двојицу, Спорт клуб испред Арене
Спорт клуб пре 13 минутајош 46 повезаних