Povezane vesti
VIDEO: Žestoka svađa između Lune i Kije
Vesti online 27.01.2018
Otkako je krenuo rijaliti Zadruga, sve oči su uprte u ljubavni trougao Luna Đogani, Sloba Radanović i Kija Kockar. Netrpeljivost između Lune i Kije raste iz dana u dan, a njihova poslednja svađa šokirala je i ukućane i gledaoce kraj malih ekrana. Naime… »
(Video) Dno dna! Iznele sav prljav veš: Žestoka svađa Lune i Kije, a jedna rečenica bila je kao šamar!
Kurir 27.01.2018
Luna Đogani i Kija Kockar posvađale su se kao nikada do sada. Svađi su prisustvovali svi ukućani, kao i Sloba Radanović. Kija je bila upitana da objasni zašto dolazi do problema u režiranju filma, koji je trebalo da radi sa Slobom, ali i u kakvom je… »
Ćuti balavice, imala si seks pred 5 miliona ljudi: Kija i Luna se nikad žešće posvađale, a Đoganijeva totalno šokirala Slobu…
Svet & Skandal 27.01.2018
Svađa koja je počela oko režiranja filma, na kojem sarađuju Kija i Sloba, pretvorila se u nezapamćenu razmenu uvreda između Kristine i Lune. Izgkleda da je i jednoj i drugoj dosadilo da se pretvaraju i sve je prštalo tokom njihove žestoke prepirke. – Ona… »
Sloba na ivici nervnog sloma: Posle žestoke svađe Kije i Lune pričao sam sa sobom (video)
Večernje novosti 27.01.2018
Dok su svi ukućani uveliko spavali, on je lutao po "Zadruzi" potpuno sam i pričao sam sa sobom, zapravo se obraćajući Kiji. Svađe sa suprugom Kijom Kockar očigledno imaju poguban uticaj na Slobu Radanovića. Nakon teški reči koje su razmenile Kija i… »
Vesti dana »
Od jutros četiri teretna broda pogođena projektilom kod Ormuskog moreuza
RTV pre 14 minutajoš 54 povezane
"Balavica me udara, plaši se za naše živote zbog dugova" Novo oglašavanje Kristijana Golubovića nakon drame u stanu: Kristina je lucidna
Kurir pre 4 minutajoš 24 povezane
NBS: Instant plaćanja privremeno nedostupna – klijenti banaka da koriste alternativne metode plaćanja
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
"Šta bi mi Kobi rekao?": Ubacio 83 poena na jednom meču i prisetio se velikana - napisao samo tri reči uz sliku za večnost
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih