Povezane vesti
Ljajić: Nema zvaničnih informacija o prodaji Telenora
Politika 27.01.2018
Ministar telekomunikacija Rasim Ljajić rekao je danas da nema nikakvu zvaničnu informaciju da bi Telenor mogao da bude prodat, osim spekulacija koje se javljaju nekoliko meseci unazad. „Mi smo imali jedan sastanak sa poslovodstvom Telenora ovde i oni su… »
Ljajić: Nema zvaničnih informacija o prodaji Telenora
Radio 021 27.01.2018
Ministar telekomunikacija Rasim Ljajić rekao je da nema nikakvu zvaničnu informaciju da bi Telenor mogao da bude prodat, osim spekulacija koje se javljaju nekoliko meseci unazad. "Mi smo imali jedan sastanak sa poslovodstvom Telenora ovde i oni su nam… »
Ljajić: Ako Telenor proda svoje poslovanje u Srbiji to znači da imamo stabilno tržište
Glas Zapadne Srbije 27.01.2018
Ministar telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da je vest o mogućoj prodaji poslovanja Telenora u Srbiji poslovna odluka privatne kompanije, i da mi ne možemo ništa da predvidimo. "Ako se to dogodi, to znači dve stvari - da imamo dobro poslovno… »
Vesti dana »

'U neverici smo': Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
BBC News pre 2 satajoš 52 povezane

Od „dragi Aleksandre“ do „gospodine predsedniče“: Kako je došlo do preokreta u odnosu Ursule fon der Lajen prema Vučiću
Nova pre 7 minutajoš 53 povezane

Studenti u blokadi Poljoprivrednog o saopštenju MUP: To nije nalog preko kojeg komuniciramo sa koleginicom
Nova pre 17 minutajoš 26 povezanih

"Radi se o osetljivoj temi": Skupština završila rad, nastavak u četvrtak: Raspravljalo se o legalizaciji, expo i navodnoj otmici studentkinje, pala i prva opomena
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih

Poznato zašto Mirka Vasiljević nije došla na saslušanje: Novi detalji u slučaju ucene Vujadina Savića
Mondo pre 53 minutajoš 47 povezanih