Povezane vesti
Vojvodina izgubila i meč i Avramovskog
Mondo 27.01.2018
"Za mene je najteži utisak povreda Avramovskog", rekao je Stolica posle utakmice u Beleku. Fudbaleri Vojvodine izgubili su i pripremnu utakmicu u Beleku i jednog od potencijalno važnih igrača, Danijela Avramovskog, koji se povredio. Koliko ozbiljno? To u… »
Stolica: Najteži utisak dana je povreda Avramovskog
Hot sport 27.01.2018
Posle poraza njegovog tima od Slovana, šef stručnog štaba Vojvodine Ilija Stolica izjavio je da je za njega najteži utisak sa utakmice povreda makedonskog internacionalca Daniela Avramovskog, koji je igru napustio već u prvom poluvremenu. Vojvodina je… »
Vesti dana »
Lov na studente i građane nakon protesta kod Ušća: Advokat Šabić objašnjava šta policija sme, a šta ne sme da radi
Nova pre 2 satajoš 24 povezane
Lazaru Diniću i Ivanu Bijeliću prećeno zbog otkrivanja identiteta napadača ispred SNP-a
Moj Novi Sad pre 31 minutajoš 39 povezanih
SPC o razrešenju Justina: Počinio brojne prestupe u upravljanju eparhijom, obmanjivao javnost da je "politički progonjen"
Glas Zaječara pre 1 satjoš 27 povezanih
Šta se desilo u zgradi Vlade na sastanku s mlekarima: Zavisi od toga da li ste gledali RTS ili N1
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane
Vučić: Plenković mi je rekao da vojni savez Zagreba, Tirane i Prištine nije uperen protiv Srbije
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih