Povezane vesti
(VIDEO) Kako se Kusturica umešao u češke izbore: "Da sam ja Čeh, glasao bih za Zemana"
Nedeljnik 27.01.2018
"Česi su mudar narod koji će glasati za čoveka koji je otkrio jednu od najvećih istina u vezi sa Istokom. Kada velika kompanija, transkontinentalna dođe u Češku ili u Srbiju, doveze tehnologije ali sve što se uradi više odlazi od češkog naroda"… »
Kusturica: Da sam Čeh, glasao bih za Zemana
Radio 021 27.01.2018
Širom Češke ponovo su otvorena birališta na kojima građani u drugom krugu direktnih predsedničkih izbora glasaju za promenu, građanskog kandidata Jiržija Drahoša ili za predsednika na kakvog su navikli poslednjih pet godina - Miloša Zemana, koga… »
Česi danas biraju predsednika, umešao se Emir Kusturica i rekao ljudima za koga da glasaju
Blic 27.01.2018
U Češkoj se danas završava drugi krug predsedničkih izbora, u kojem snage odmeravaju aktuelni predsednik Miloš Zeman (73) i Jirži Drahoš (68). Trci se priključio i srpski reditlej Emir Kusturica, koji je dao svoju preporuku glasačima u Češkoj… »
Kusturica preporučio Česima da glasaju za Zemana
N1 Info 27.01.2018
Širom Češke ponovo su otvorena birališta na kojima građani u drugom krugu direktnih predsedničkih izbora glasaju za promenu, građanskog kandidata Jiržija Drahoša ili za predsednika na kakvog su navikli poslednjih pet godina - Miloša Zemana, koga… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti iz Niša upozoravaju da BIA pokušava da napravi razdor među njima: Protesti u Beogradu, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici…
Nova pre 41 minutajoš 64 povezane
Prisvojio tuđi "Mercedes" vredan 17,5 miliona dinara i vozio ga po gradu: Podnet optužni predlog protiv muškarca (27) u Beogradu, zaustavili ga saobraćajci
Kurir pre 4 satijoš 22 povezane
„Desila se nadstrešnica zbog koje sam okrenuo leđa Olimpijskom komitetu Srbije, pustili smo zlo u kuću“
Nova pre 3 satajoš 6 povezanih