Povezane vesti
(VIDEO) Kako se Kusturica umešao u češke izbore: "Da sam ja Čeh, glasao bih za Zemana"
Nedeljnik 27.01.2018
"Česi su mudar narod koji će glasati za čoveka koji je otkrio jednu od najvećih istina u vezi sa Istokom. Kada velika kompanija, transkontinentalna dođe u Češku ili u Srbiju, doveze tehnologije ali sve što se uradi više odlazi od češkog naroda" U Češkoj… »
Kusturica: Da sam Čeh, glasao bih za Zemana
Radio 021 27.01.2018
Širom Češke ponovo su otvorena birališta na kojima građani u drugom krugu direktnih predsedničkih izbora glasaju za promenu, građanskog kandidata Jiržija Drahoša ili za predsednika na kakvog su navikli poslednjih pet godina - Miloša Zemana, koga im je… »
Česi danas biraju predsednika, umešao se Emir Kusturica i rekao ljudima za koga da glasaju
Blic 27.01.2018
U Češkoj se danas završava drugi krug predsedničkih izbora, u kojem snage odmeravaju aktuelni predsednik Miloš Zeman (73) i Jirži Drahoš (68). Trci se priključio i srpski reditlej Emir Kusturica, koji je dao svoju preporuku glasačima u Češkoj. Zeman se… »
Kusturica preporučio Česima da glasaju za Zemana
N1 Info 27.01.2018
Širom Češke ponovo su otvorena birališta na kojima građani u drugom krugu direktnih predsedničkih izbora glasaju za promenu, građanskog kandidata Jiržija Drahoša ili za predsednika na kakvog su navikli poslednjih pet godina - Miloša Zemana, koga im je… »
Vesti dana »
Novosađani u oktobru imali platu 125.000 dinara, polovina zaposlenih zaradila 86.000
NoviSad.com pre 3 satajoš 46 povezanih
Sneg i led paralizovali Srbiju: Crni Vrh najhladniji, nanosi snega na planinama, vozači zbog leda prisiljeni da napuštaju vozila VIDEO
Nova pre 48 minutajoš 45 povezanih
Mali najavio novine na beogradskim obalama, kod Gazele će biti izgrađen panoramski točak "Belgrade Eye"
N1 Info pre 4 satijoš 34 povezane
Ministarka Đedović Handanović: Rusi o NIS-u pregovaraju sa mađarskim MOL-om
Vreme pre 5 satijoš 27 povezanih