Povezane vesti

Moscovici: Ako se Britanci predomisle, vrata EU-a su otvorena

Al Jazeera 28.01.2018
Evropski komesar za ekonomsku i monetarnu uniju kaže da je London dobrodošao ako želi poništiti ishod referenduma. Europski povjerenik za ekonomsku i monetarnu uniju Pierre Moscovici izjavio je u nedjelju da, u slučaju da Velika Britanija želi… »

"Ako se Britanci predomisle, vrata EU su otvorena"

B92 28.01.2018
U slučaju da Britanija želi da poništi ishod svog referenduma iz 2016. godine o istupanju iz Evropske unije, vrata EU su joj otvoreni. To je izazvao evropski komesar za ekonomsku i monetarnu uniju Pjer Moskovisi. "Vrata su otvorena. Ukoliko Britanci… »

Nije kasno: "Ako se Britanci predomisle, vrata EU su otvorena"

Blic 28.01.2018
U slučaju da Britanija želi da poništi ishod svog referenduma iz 2016. godine o istupanju iz Evropske unije, vrata EU su joj otvorena, izjavio je danas evropski komesar za ekonomsku i monetarnu uniju Pjer Moskovisi. - Vrata su otvorena. Ukoliko… »

Moskovisi: Ako se Britanci predomisle, vrata EU su otvorena

RTS 28.01.2018
U slučaju da Britanija želi da poništi ishod svog referenduma iz 2016. godine o istupanju iz Evropske unije, vrata EU su joj otvorena, izjavio je evropski komesar za ekonomsku i monetarnu uniju Pjer Moskovisi. "Vrata su otvorena. Ukoliko Britanci žele… »

Nije kasno da se vrate Moskovisi: Ako se Britanci predomisle, vrata EU su otvorena

Kurir 28.01.2018
"Vrata su otvorena. Ukoliko Britanci žele da se predomisle, biće veoma dobrodošli", rekao je Moskovisi, inače bivši francuski ministar finansija. Neki britanski političari predložili su da se održi novi referendum o pitanju da li da zemlja napusti… »

Vesti dana »