Повезане вести
Нећу више да трпим овај безобразлук, распадам се! Луна хистерисала јер није добила надоградњу косе, а онда је уследила…
Телеграф 28.01.2018
- Отпада ми моја коса, остаћу ћелава у ријаитију - викала је Луна која је била на ивици суза. Мало је рећи да је Луна изгубила живце када је схватила да неће имати пара за надоградњу косе, и почела је да кука како је то… »
Гаги Ђогани отворио душу: Луна је лавица, не може да се пореди са Анабелом, њена мајка се љубила у ријалитију док смо то…
Телеграф 28.01.2018
- Нисам очекивао да ће бити главна тема, никако. Нисам уопште размишљао о томе - изјавио је Гаги Ђогани. Денсер Гаги Ђогани каже да је поносан на своју ћерку Луну и да је сви нападају у "Задрузи" зато што знају да је она главни… »
Ти си дно, имала си секс с мојим другом! Филип полудео и брутално се посвађао са Маријом Аном, све прштало! (ВИДЕО)
Телеграф 28.01.2018
- Мени је то дно дна, мени се она тада згадила. Да је нашла неког десетог, па 'ајде - рекао је љути Филип. Било је само питање времена када ће се Филип и Марија Ана жестоко посвађати а то се догодило синоћ када су новинари… »
Шта то радите? Филип и Кија у кревету, на интернету избио невиђени рат коментарима због акције испод покривача! (видео)
Телеграф 28.01.2018
Снимак Кије и Филипа је изазвао огромну пажњу. Иако и Филип и Кија тврде да су само пријатељи, ноћашњи снимак из њиховог кревета је узбуркао духове и изазвао тоталну лудницу на интернету. Погледајте поруке које је Слоба… »
Вести дана »
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 55 минутајош 19 повезаних
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4 сата: Ево какав је поступак и шта је све потребно
Нова пре 20 минутајош 18 повезаних
ВИДЕО „Јокић је понекад нереалан“: Погледајте потез који је распаметио коментаторе, за 3,9 секунде између два играча направио чудо
Нова пре 19 минутајош 18 повезаних
Трампов мир је пукао! Само шест недеља после споразума - Тајланд јутрос напао Камбоџу!
Блиц пре 1 сатјош 12 повезаних