Povezane vesti
Neću više da trpim ovaj bezobrazluk, raspadam se! Luna histerisala jer nije dobila nadogradnju kose, a onda je usledila…
Telegraf 28.01.2018
- Otpada mi moja kosa, ostaću ćelava u rijaitiju - vikala je Luna koja je bila na ivici suza. Malo je reći da je Luna izgubila živce kada je shvatila da neće imati para za nadogradnju kose, i počela je da kuka kako je to medicinski problem, i da joj je… »
Gagi Đogani otvorio dušu: Luna je lavica, ne može da se poredi sa Anabelom, njena majka se ljubila u rijalitiju dok smo to…
Telegraf 28.01.2018
- Nisam očekivao da će biti glavna tema, nikako. Nisam uopšte razmišljao o tome - izjavio je Gagi Đogani. Denser Gagi Đogani kaže da je ponosan na svoju ćerku Lunu i da je svi napadaju u "Zadruzi" zato što znaju da je ona glavni favorit za pobedu. Šta to… »
Ti si dno, imala si seks s mojim drugom! Filip poludeo i brutalno se posvađao sa Marijom Anom, sve prštalo! (VIDEO)
Telegraf 28.01.2018
- Meni je to dno dna, meni se ona tada zgadila. Da je našla nekog desetog, pa 'ajde - rekao je ljuti Filip. Bilo je samo pitanje vremena kada će se Filip i Marija Ana žestoko posvađati a to se dogodilo sinoć kada su novinari pomenuli da je Marija Ana… »
Šta to radite? Filip i Kija u krevetu, na internetu izbio neviđeni rat komentarima zbog akcije ispod pokrivača! (video)
Telegraf 28.01.2018
Snimak Kije i Filipa je izazvao ogromnu pažnju. Iako i Filip i Kija tvrde da su samo prijatelji, noćašnji snimak iz njihovog kreveta je uzburkao duhove i izazvao totalnu ludnicu na internetu. Pogledajte poruke koje je Sloba poslao Kiji dok je bio u… »
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 51 povezana

Treći mandat za predsednika opštine u Kosjeriću, Skupštinom ponovo predsedava ista osoba
Insajder pre 53 minutajoš 22 povezane

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 5 satijoš 25 povezanih

ATP turnir Belgrade Open seli se iz Beograda u Atinu u novembru 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 32 povezane