Повезане вести

После ноте Хрватске због изложбе у УН: Загреб се препознао у злочину НДХ

После ноте Хрватске због изложбе у УН: Загреб се препознао у злочину НДХ

Вечерње новости 28.01.2018
Шеф дипломатије о протестној ноти западних комшија поводом изложбе о Јасеновцу. Ивица Дачић: Запрепашћен сам лицемерјем и безобразлуком. ЗАПРЕПАШЋЕН сам хрватским лицимерјем и безобразлуком. Пошто су ту дипломатску ноту послали… »
Вучић: Хрватска нота као да Немачка пише Јеврејима

Вучић: Хрватска нота као да Немачка пише Јеврејима

Мондо 28.01.2018
Председник Србије Александар Вучић реаговао је вечерас на протестну ноту Хрватске у вези са српском изложбом о Јасеновцу у УН. Фото: Тањуг/Зоран Жестић Вучић каже да би волео да види текст дипломатске ноте коју је Хрватска… »
Дачић о хрватској ноти: Запрепашћен сам таквим лицемерјем и безобразлуком

Дачић о хрватској ноти: Запрепашћен сам таквим лицемерјем и безобразлуком

РТС 28.01.2018
Министар спољних послова Ивица Дачић, коментаришући ноту коју је Хрватска упутила Србији због његових изјава у УН о Јасеновцу, рекао је да је запрепашћен таквим "лицемерјем и безобразлуком". Ивица Дачић је за Тањуг рекао да је… »
Протестна нота Хрватске због Дачићевих изјава

Протестна нота Хрватске због Дачићевих изјава

Данас 28.01.2018
Хрватска је упутила Србији протестну ноту због изјава министра спољних послова Ивице Дачића. У протестној ноти се истиче како су изјаве српског шефа дипломатије у УН показале да "Република Србија наставља са злоупотребом и… »
Загреб упутио протестну ноту Србији: Незадовољство због Дачићеве изјаве о Јасеновцу

Загреб упутио протестну ноту Србији: Незадовољство због Дачићеве изјаве о Јасеновцу

Курир 28.01.2018
ЗАГРЕБ - Министарство спољних и европских послова Хрватске саопштило је данас да је упутило ноту Републици Србији због изјава министра (спољних послова Србије Ивице) Дачића датих приликом отварања изложбе "Јасеновац - право на… »

Вести дана »