Povezane vesti
Preminuo vlasnik hrvatskog "Jutarnjeg lista" (foto)
BK TV 28.01.2018
Tuga! Marijan Hanžeković, hrvatski advokat i vlasnik "Jutarnjeg lista", preminuo je u 66. godini života. "Ja sam advokat po pozivu. Jedan od onih dosadnih koji je još u osmogodišnjoj školi znao što hoće. Ali sam mislio da je to romantičniji poziv, da je… »
Preminuo vlasnik hrvatskog "Jutarnjeg lista"
Telegraf 28.01.2018
Marijan Hanžeković bio je advokat, mason, predsednik KK Zagreb, osnivač tamošnjeg košarkaš saveza, ali je bio aktivan i u politici. Marijan Hanžeković, poznati hrvatski advokat i vlasnik "Jutarnjeg lista", preminuo je u 66. godini života. Preminuo… »
Vesti dana »
"Okupljamo volontere, aktiviste, poslanike..." Orban se ponovo oglasio nakon poraza na izborima u Mađarskoj i otkrio koji su sledeći koraci stranke: "Počinjemo!" (video)
Blic pre 23 minutajoš 41 povezana
Bili smo više glavom u meču koji nam život znači! Obradović o novoj pobedi: Našli smo način, ali mora bolje
Dnevnik pre 48 minutajoš 32 povezane
Blokiran Ormuški moreuz: Tramp objavio da će eliminisati iranske brodove koji priđu, zvaničnici Irana kritikuju potez
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 112 povezane
Zbog povratka građana sa odmora, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima
N1 Info pre 9 satijoš 22 povezane
Vučić o izjavi Petera Mađara za N1: Reci ko kumuje mom i Orbanovom prijateljstvu - naš kum je "sloboda"
N1 Info pre 1 satjoš 235 povezanih