Povezane vesti
Preminuo vlasnik hrvatskog "Jutarnjeg lista" (foto)
BK TV 28.01.2018
Tuga! Marijan Hanžeković, hrvatski advokat i vlasnik "Jutarnjeg lista", preminuo je u 66. godini života. "Ja sam advokat po pozivu. Jedan od onih dosadnih koji je još u osmogodišnjoj školi znao što hoće. Ali sam mislio da je to romantičniji poziv, da je… »
Preminuo vlasnik hrvatskog "Jutarnjeg lista"
Telegraf 28.01.2018
Marijan Hanžeković bio je advokat, mason, predsednik KK Zagreb, osnivač tamošnjeg košarkaš saveza, ali je bio aktivan i u politici. Marijan Hanžeković, poznati hrvatski advokat i vlasnik "Jutarnjeg lista", preminuo je u 66. godini života. Preminuo… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Dekan izbacio studente sa Filozofskog fakulteta, građani se okupljaju ispred
Moj Novi Sad pre 29 minutajoš 19 povezanih

Zgrabio Novaka i pribio ga uz ormar - hteo da ga ubije od batina! Nije mogao da ga smisli, tvrdio da je teški folirant, a sada... "To ne možeš da lažiraš!
Kurir pre 4 minutajoš 38 povezanih

Vremenska prognoza za utorak, 26. avgust: Ujutru sveže, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih

(Foto) ovo je dečak (15) koji je pao sa vodopada: Rodom iz Aleksinca, rođaci i prijatelji neutešni se opraštaju od njega: "Tek je život bio pred tobom..."
Blic pre 9 minutajoš 25 povezanih

Hitna pomoć u Beogradu: Povređen dečak u saobraćajnoj nezgodi u Kumodraškoj ulici
Beta pre 2 satajoš 12 povezanih