Povezane vesti
Mark Bartra: Plašio sam se za svoj život!
Hot sport 29.01.2018
Fudbaler Borusije iz Dortmunda Mark Bartra svedočio je danas na sudjenju optuženom za prošlogodišnji napad na autobus sa igračima tog kluba. Bartra se danas pojavio na sudu, a njegovu izjavu je nakon svedočenja preneo advokat Alfons Beker. – Bojao sam se… »
Bartra svedočio: Bojao sam se za svoj život
Hot sport 29.01.2018
Fudbaler Borusije iz Dortmunda Mark Bartra svedočio je danas na sudjenju optuženom za prošlogodišnji napad na autobus sa igračima tog kluba. Bartra se danas pojavio na sudu, a njegovu izjavu je nakon svedočenja preneo advokat Alfons Beker. -Bojao sam se… »
Bartra svedočio: Bojao sam se za svoj život
Večernje novosti 29.01.2018
Plašio sam se da nikada više nikada neću videti svoju porodicu - rekao je fudbaler Borusije iz Dortmunda na suđenju optuženom za prošlogodišnji napad na autobus sa igračima tog kluba. Fudbaler Borusije iz Dortmunda Mark Bartra svedočio je na suđenju… »
Vesti dana »
Novosadska opozicija odala poštu Oliveru Ivanoviću na godišnjicu njegovog ubistva
Serbian News Media pre 1 satjoš 39 povezanih
Osam godina od ubistva Olivera Ivanovića: Pitanja bez odgovora i zid ćutanja (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 27 povezanih
(Foto) Jeziv lančani sudar na auto-putu: Više vozila se zakucalo u šleper sa raznih strana, "audi" smrskan kao limenka, ima povređenih!
Blic pre 43 minutajoš 65 povezanih
Sindikat: Lončar kaže da je vlada dala novac za plate u Apoteci Beograd, zaposleni ih nisu dobili
Radio 021 pre 1 satjoš 23 povezane