Povezane vesti
Mark Bartra: Plašio sam se za svoj život!
Hot sport 29.01.2018
Fudbaler Borusije iz Dortmunda Mark Bartra svedočio je danas na sudjenju optuženom za prošlogodišnji napad na autobus sa igračima tog kluba. Bartra se danas pojavio na sudu, a njegovu izjavu je nakon svedočenja preneo advokat Alfons Beker. – Bojao sam se… »
Bartra svedočio: Bojao sam se za svoj život
Hot sport 29.01.2018
Fudbaler Borusije iz Dortmunda Mark Bartra svedočio je danas na sudjenju optuženom za prošlogodišnji napad na autobus sa igračima tog kluba. Bartra se danas pojavio na sudu, a njegovu izjavu je nakon svedočenja preneo advokat Alfons Beker. -Bojao sam se… »
Bartra svedočio: Bojao sam se za svoj život
Večernje novosti 29.01.2018
Plašio sam se da nikada više nikada neću videti svoju porodicu - rekao je fudbaler Borusije iz Dortmunda na suđenju optuženom za prošlogodišnji napad na autobus sa igračima tog kluba. Fudbaler Borusije iz Dortmunda Mark Bartra svedočio je na suđenju… »
Vesti dana »

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Njujork Tajms: Tramp planira da se sledeće nedelje sastane sa Putinom
Danas pre 25 minutajoš 3 povezane

„Ukoliko mi se nešto dogodi – odgovorni krivac je Milorad Dodik“: Potpredsedniku Republike Srpske oduzeto vozilo, stan i pravo na savetnika
Danas pre 2 satajoš 1 povezana