Повезане вести
Брнабић: Невероватно је да имамо протестну ноту због обележавања Холокауста
Бета видео 29.01.2018
БЕОГРАД - ``Невероватно је да имамо протестну ноту због обележавања Холокауста. Стварно ми је жао, јер не видим никакав повод. Сматрам да би Хрватска требало да подржи изложбу да се овакве страшне ствари не би поновиле``, казала… »
Ана Брнабић: Време је да се спусти лопта због изложбе у Јасеновцу
Бета видео 29.01.2018
БЕОГРАД - Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да не види никакав повод за то што је Хрватска упутила протестну ноту Србији због изложбе ``Јасеновац право на незаборав`` у седишту УН, и нагласила да је време да се… »
Брнабић о хрватској ноти: Не видим чему то, спустимо лопту
Н1 Инфо 29.01.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић прокоментарисала је ноту коју је Хрватска послала Србији због изјава Ивице Дачића. "Не видим чему протестна нота, надам се да ћемо превазићи те разлике", казала је Брнабић. Извор: Н1 "Жао ми је, ја… »
Брнабић о протесној ноти Хрватске: Не видим повод за то, време је да се спусти лопта
Србија данас 29.01.2018
Невероватно је да имамо протесну ноту због обележавања Холокауста. Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да не види никакав повод за то што је Хрватска упутила протестну ноту Србији због изложбе "Јасеновац - право на… »
Брнабић о хрватској ноти: Не видим чему то, спустимо лопту
Слободна Европа 29.01.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић коментарисала је ноту коју је Хрватска послала Србији, а због изјава вицепремијера и шефа дипломатије Ивице Дачића, преноси Н1. 'Не видим чему протестна нота, надам се да ћемо превазићи те разлике'… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 6 сатијош 29 повезаних
„Пицк анд ролл“ са Мићом Берићем: Звездина ноћна мора је Барса у Београду, нови тренер Партизана и живот после Жељка ВИДЕО
Нова пре 1 сатјош 67 повезаних
ИАЕА: у нуклеарки Фукушима након земљотреса, нису откривене абнормалности
Политика пре 1 сатјош 25 повезаних