Povezane vesti

50 minuta akcije! Posle žestokih svađa, suza i vređanja Luna i Sloba imali seks u punoj sobi! (VIDEO)

50 minuta akcije! Posle žestokih svađa, suza i vređanja Luna i Sloba imali seks u punoj sobi! (VIDEO)

Telegraf 29.01.2018
Đoganijeva je u toku jučerašnjeg dana imala izlive histerije i besa, ali je sve to brzo zaboravila, pa je opet završila sa Slobom u žestokoj akciji ispod pokrivača. Nakon brutalnih svađa i rasprava koje su imali u toku prethodnog dana Luna Đogani… »
Odala se?! Miljana provocirala Kiju, a ona jednom rečenicom otkrila šta oseća prema Filipu! (video)

Odala se?! Miljana provocirala Kiju, a ona jednom rečenicom otkrila šta oseća prema Filipu! (video)

Telegraf 29.01.2018
Miljana i Kija, svaka na svom krevetu, dotakle su se Filipa Đukića, a razgovor je, iako kratak, bio više nego zanimljiv. Kija Kockar i Filip Đukić ne prestaju da budu glavna tema zadrugara posle akcije u krevetu, a onda i zajedničkog odlaska u… »
Andriju pitali zašto ga je Kija prevarila sa Filipom i da li je to očekivao, on odgovorio sa 4 reči i ostavio sve u čudu…

Andriju pitali zašto ga je Kija prevarila sa Filipom i da li je to očekivao, on odgovorio sa 4 reči i ostavio sve u čudu…

Telegraf 29.01.2018
Pitanjima za Andriju Lazovića, koja se tiču Kijine akcije sa Filipom Đukićem, na društvenim mrežama nema kraja. Nakon Kijine i Filipove burne "akcije" ispod prekrivača u hotelu za koju svi sumnjaju da je bio seks, njih dvoje ne prestaju da budu… »
Mama mi je rekla da je smrad! Luna doživela neviđeni nervni slom posle svađe sa Slobom, petoro ljudi nije moglo da je smiri…

Mama mi je rekla da je smrad! Luna doživela neviđeni nervni slom posle svađe sa Slobom, petoro ljudi nije moglo da je smiri…

Telegraf 29.01.2018
- Je*ao me dan kad sam došla da gledam ovu bedu i blam! Da se blamiram, da me blate po novinama da sam ljubavnica, jer sam se zaljubila u njega - rekla je Luna. Nakon žestoke svađe sa Slobom Radanovićem Luna Đogani je doživela pravi nervni slom… »

Vesti dana »