Повезане вести
50 минута акције! После жестоких свађа, суза и вређања Луна и Слоба имали секс у пуној соби! (ВИДЕО)
Телеграф 29.01.2018
Ђоганијева је у току јучерашњег дана имала изливе хистерије и беса, али је све то брзо заборавила, па је опет завршила са Слобом у жестокој акцији испод покривача. Након бруталних свађа и расправа које су имали у току претходног… »
Одала се?! Миљана провоцирала Кију, а она једном реченицом открила шта осећа према Филипу! (видео)
Телеграф 29.01.2018
Миљана и Кија, свака на свом кревету, дотакле су се Филипа Ђукића, а разговор је, иако кратак, био више него занимљив. Кија Коцкар и Филип Ђукић не престају да буду главна тема задругара после акције у кревету, а онда и… »
Андрију питали зашто га је Кија преварила са Филипом и да ли је то очекивао, он одговорио са 4 речи и оставио све у чуду…
Телеграф 29.01.2018
Питањима за Андрију Лазовића, која се тичу Кијине акције са Филипом Ђукићем, на друштвеним мрежама нема краја. Након Кијине и Филипове бурне "акције" испод прекривача у хотелу за коју сви сумњају да је био секс, њих двоје не… »
Мама ми је рекла да је смрад! Луна доживела невиђени нервни слом после свађе са Слобом, петоро људи није могло да је смири…
Телеграф 29.01.2018
- Је*ао ме дан кад сам дошла да гледам ову беду и блам! Да се бламирам, да ме блате по новинама да сам љубавница, јер сам се заљубила у њега - рекла је Луна. Након жестоке свађе са Слобом Радановићем Луна Ђогани је доживела… »
Вести дана »
Жељко Обрадовић званично више није тренер Партизана, клуб у кризи пред важне утакмице
Наслови.аи пре 2 минутајош 56 повезаних
Вучиц́ разговарао са Орбаном о састанку у Москви: Мађарска ц́е помоц́и енергетску стабилност Србије
Вести онлине пре 7 минутајош 42 повезане
Ђенова славила у дербију зачеља и побегла из црвене зоне, Удинезе оправдао улогу фаворита
Спортске.нет пре 1 сатјош 30 повезаних
Временска прогноза за Србију: Облачно, хладно са суснежицом и снегом, први снег у Београду
Наслови.аи пре 42 минутајош 41 повезана