Povezane vesti
50 minuta akcije! Posle žestokih svađa, suza i vređanja Luna i Sloba imali seks u punoj sobi! (VIDEO)
Telegraf 29.01.2018
Đoganijeva je u toku jučerašnjeg dana imala izlive histerije i besa, ali je sve to brzo zaboravila, pa je opet završila sa Slobom u žestokoj akciji ispod pokrivača. Nakon brutalnih svađa i rasprava koje su imali u toku prethodnog dana Luna Đogani… »
Odala se?! Miljana provocirala Kiju, a ona jednom rečenicom otkrila šta oseća prema Filipu! (video)
Telegraf 29.01.2018
Miljana i Kija, svaka na svom krevetu, dotakle su se Filipa Đukića, a razgovor je, iako kratak, bio više nego zanimljiv. Kija Kockar i Filip Đukić ne prestaju da budu glavna tema zadrugara posle akcije u krevetu, a onda i zajedničkog odlaska u… »
Andriju pitali zašto ga je Kija prevarila sa Filipom i da li je to očekivao, on odgovorio sa 4 reči i ostavio sve u čudu…
Telegraf 29.01.2018
Pitanjima za Andriju Lazovića, koja se tiču Kijine akcije sa Filipom Đukićem, na društvenim mrežama nema kraja. Nakon Kijine i Filipove burne "akcije" ispod prekrivača u hotelu za koju svi sumnjaju da je bio seks, njih dvoje ne prestaju da budu… »
Mama mi je rekla da je smrad! Luna doživela neviđeni nervni slom posle svađe sa Slobom, petoro ljudi nije moglo da je smiri…
Telegraf 29.01.2018
- Je*ao me dan kad sam došla da gledam ovu bedu i blam! Da se blamiram, da me blate po novinama da sam ljubavnica, jer sam se zaljubila u njega - rekla je Luna. Nakon žestoke svađe sa Slobom Radanovićem Luna Đogani je doživela pravi nervni slom… »
Vesti dana »
„Brate, koji je danas dan?“: Studenti su nas ponovo oduševili genijalnim pozivom na protest ispred Ustavnog suda
City magazine pre 5 satijoš 19 povezanih
Ovo se nikada nije desilo na Australijan openu, pobeda koja je obradovala celu naciju
Nova pre 3 satajoš 28 povezanih
Rizik od širenja požara u Kaliforniji i dalje veliki, jak vetar otežava gašenje, stradalo 16 ljudi
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih