Повезане вести

50 минута акције! После жестоких свађа, суза и вређања Луна и Слоба имали секс у пуној соби! (ВИДЕО)

50 минута акције! После жестоких свађа, суза и вређања Луна и Слоба имали секс у пуној соби! (ВИДЕО)

Телеграф 29.01.2018
Ђоганијева је у току јучерашњег дана имала изливе хистерије и беса, али је све то брзо заборавила, па је опет завршила са Слобом у жестокој акцији испод покривача. Након бруталних свађа и расправа које су имали у току претходног… »
Одала се?! Миљана провоцирала Кију, а она једном реченицом открила шта осећа према Филипу! (видео)

Одала се?! Миљана провоцирала Кију, а она једном реченицом открила шта осећа према Филипу! (видео)

Телеграф 29.01.2018
Миљана и Кија, свака на свом кревету, дотакле су се Филипа Ђукића, а разговор је, иако кратак, био више него занимљив. Кија Коцкар и Филип Ђукић не престају да буду главна тема задругара после акције у кревету, а онда и… »
Андрију питали зашто га је Кија преварила са Филипом и да ли је то очекивао, он одговорио са 4 речи и оставио све у чуду…

Андрију питали зашто га је Кија преварила са Филипом и да ли је то очекивао, он одговорио са 4 речи и оставио све у чуду…

Телеграф 29.01.2018
Питањима за Андрију Лазовића, која се тичу Кијине акције са Филипом Ђукићем, на друштвеним мрежама нема краја. Након Кијине и Филипове бурне "акције" испод прекривача у хотелу за коју сви сумњају да је био секс, њих двоје не… »
Мама ми је рекла да је смрад! Луна доживела невиђени нервни слом после свађе са Слобом, петоро људи није могло да је смири…

Мама ми је рекла да је смрад! Луна доживела невиђени нервни слом после свађе са Слобом, петоро људи није могло да је смири…

Телеграф 29.01.2018
- Је*ао ме дан кад сам дошла да гледам ову беду и блам! Да се бламирам, да ме блате по новинама да сам љубавница, јер сам се заљубила у њега - рекла је Луна. Након жестоке свађе са Слобом Радановићем Луна Ђогани је доживела… »

Вести дана »