Povezane vesti
FOTO: Obradović objasnio zašto je ošamario košarkaša Fenerbahčea
Vesti online 29.01.2018
Velika prašina se podigla posle utakmice turske lige između Banvita i Fenerbahčea. Tada je osvanuo snimak na kojem se vidi kako je trener Fenerbahčea Željko Obradović tokom jednog tajm-auta ošamario kapitena Meliha Mahmutoglua. Srpski stručnjak se… »
Obradović o šamaru: Želeo sam da probudim tim
Večernje novosti 29.01.2018
Reagovao sam isto kao što bi otac prema sinu. Volim sve svoje igrače i imam različitu vezu sa svakim od njih - poručio je Željko. Fenerbahče je juče izgubio od Banvita (63:61), a posle meča se najviše priča o potezu Željka Obradovića. Tokom… »
Pokušaj buđenja: Obradović objasnio zbog čega je ošamario kapitena Fenerbahčea /video/
Sportal blic 29.01.2018
Košarkaši Fenerbahčea su u nedelju poraženi od Banvita u turskom prvenstvu (61:63), ali se posle te utakmice više pričalo o postupku trenera Željka Obradovića, koji je tokom tajm-auta "ćušnuo" kapitena Meliha Mahmutoglua, nego o samom meču… »
Žoc o šamaru mahmutogluu: Postupam prema njima kao otac prema deci!
Hot sport 29.01.2018
Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović oglasio se povodom incidenta u kom je ošamario svog igrača Meliha Mahmutoglua tokom tajm-auta. Taj detalj brzo je obišao svet, a sprski stručnjak se tim povodom danas oglasio i objasnio cilj… »
Željko objasnio šamar: Vaspitna mera
Mondo 29.01.2018
"To što se dogodilo je bila reakcija da se ekipa probudi. Treba je gledati samo na taj način i moji igrači su je tako i protumačili, kao i ljudi u klubu. Volim svoje igrače i prema njima imam pristup kao otac prema deci", poručio je. Foto: MN Press… »
Vesti dana »
Blokada mosta Slobode u Novom Sadu trajala celu noć: Studenti spavali na ulici, najavljuju da ostaju do 15 časova (foto, video)
Blic pre 11 minutajoš 24 povezane
Pobeda Majamija sa zvukom sirene, Jović nastavlja da igra odlično
Sport klub pre 27 minutajoš 24 povezane
Tramp pokrenuo trgovinski rat! Kina, Kanada i Meksiko odgovorili! Ne sluti na dobro? Trudo mu poručio: "Uvek smo bili uz Ameriku, a vi tako", evo šta se sprema
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih
Promrzle demonstrante u Novom Sadu dočekali čaj i palačinke, podrška pop ikone Madone
BBC News pre 34 minutajoš 11 povezanih