Повезане вести
ФОТО: Обрадовић објаснио зашто је ошамарио кошаркаша Фенербахчеа
Вести онлине 29.01.2018
Велика прашина се подигла после утакмице турске лиге између Банвита и Фенербахчеа. Тада је освануо снимак на којем се види како је тренер Фенербахчеа Жељко Обрадовић током једног тајм-аута ошамарио капитена Мелиха Махмутоглуа… »
Обрадовић о шамару: Желео сам да пробудим тим
Вечерње новости 29.01.2018
Реаговао сам исто као што би отац према сину. Волим све своје играче и имам различиту везу са сваким од њих - поручио је Жељко. Фенербахче је јуче изгубио од Банвита (63:61), а после меча се највише прича о потезу Жељка… »
Покушај буђења: Обрадовић објаснио због чега је ошамарио капитена Фенербахчеа /видео/
Спортал блиц 29.01.2018
Кошаркаши Фенербахчеа су у недељу поражени од Банвита у турском првенству (61:63), али се после те утакмице више причало о поступку тренера Жељка Обрадовића, који је током тајм-аута "ћушнуо" капитена Мелиха Махмутоглуа, него о… »
Жоц о шамару махмутоглуу: Поступам према њима као отац према деци!
Хот спорт 29.01.2018
Најтрофејнији европски тренер Жељко Обрадовић огласио се поводом инцидента у ком је ошамарио свог играча Мелиха Махмутоглуа током тајм-аута. Тај детаљ брзо је обишао свет, а спрски стручњак се тим поводом данас огласио и… »
Жељко објаснио шамар: Васпитна мера
Мондо 29.01.2018
"То што се догодило је била реакција да се екипа пробуди. Треба је гледати само на тај начин и моји играчи су је тако и протумачили, као и људи у клубу. Волим своје играче и према њима имам приступ као отац према деци", поручио… »
Вести дана »
Тужилаштво покренуло истрагу након напада на редитеља Стевана Филиповића
Данас пре 1 сатјош 56 повезаних
Врхунац топлотног таласа у Србији са температурама до 40 степени
Наслови.аи пре 4 минутајош 38 повезаних
Нови помаци око Ормуског мореуза: Иран и Оман близу привременог споразума
Наслови.аи пре 2 сатајош 26 повезаних
Наставља се борба са великим пожарима у Ибарској клисури и Делиблатској пешчари
Наслови.аи пре 14 минутајош 21 повезана
Зеленски оптужио савезнике да је кашњење испорука ПВО довело до жртава у Кијеву
НИН пре 1 сатјош 21 повезана