Povezane vesti

FOTO: Obradović objasnio zašto je ošamario košarkaša Fenerbahčea

FOTO: Obradović objasnio zašto je ošamario košarkaša Fenerbahčea

Vesti online 29.01.2018
Velika prašina se podigla posle utakmice turske lige između Banvita i Fenerbahčea. Tada je osvanuo snimak na kojem se vidi kako je trener Fenerbahčea Željko Obradović tokom jednog tajm-auta ošamario kapitena Meliha Mahmutoglua. Srpski stručnjak se… »
Obradović o šamaru: Želeo sam da probudim tim

Obradović o šamaru: Želeo sam da probudim tim

Večernje novosti 29.01.2018
Reagovao sam isto kao što bi otac prema sinu. Volim sve svoje igrače i imam različitu vezu sa svakim od njih - poručio je Željko. Fenerbahče je juče izgubio od Banvita (63:61), a posle meča se najviše priča o potezu Željka Obradovića. Tokom… »
Pokušaj buđenja: Obradović objasnio zbog čega je ošamario kapitena Fenerbahčea /video/

Pokušaj buđenja: Obradović objasnio zbog čega je ošamario kapitena Fenerbahčea /video/

Sportal blic 29.01.2018
Košarkaši Fenerbahčea su u nedelju poraženi od Banvita u turskom prvenstvu (61:63), ali se posle te utakmice više pričalo o postupku trenera Željka Obradovića, koji je tokom tajm-auta "ćušnuo" kapitena Meliha Mahmutoglua, nego o samom meču… »
Žoc o šamaru mahmutogluu: Postupam prema njima kao otac prema deci!

Žoc o šamaru mahmutogluu: Postupam prema njima kao otac prema deci!

Hot sport 29.01.2018
Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović oglasio se povodom incidenta u kom je ošamario svog igrača Meliha Mahmutoglua tokom tajm-auta. Taj detalj brzo je obišao svet, a sprski stručnjak se tim povodom danas oglasio i objasnio cilj… »
Željko objasnio šamar: Vaspitna mera

Željko objasnio šamar: Vaspitna mera

Mondo 29.01.2018
"To što se dogodilo je bila reakcija da se ekipa probudi. Treba je gledati samo na taj način i moji igrači su je tako i protumačili, kao i ljudi u klubu. Volim svoje igrače i prema njima imam pristup kao otac prema deci", poručio je. Foto: MN Press… »

Vesti dana »