Povezane vesti
Zorana se gušila posle neviđene svađe sa Teodorom i Gocom, nije mogla da diše, Đekson pretrnuo od straha! (VIDEO)
Telegraf 29.01.2018
- Moja majka je najponosnija majka na svetu! Ja se ne prodajem Ćazimu za snimak kako bi postala popularna - rekla je Zorana Teodori. Dok su Teodora Džehverović i njena mama Gordana prale sudove u kuhinji, Zorana Stefanov se šetala i uzimala posuđe… »
Imam 21 godinu, misli li neko kako je meni?! Luna totalno poludela nakon svađe sa Slobom,ščepala ga za vrat, on joj…
Telegraf 29.01.2018
- On se prema njoj ponaša čak i bolje nego prema meni! Meni se niko nikada u životu nije uneo u facu i nazvao me gnjidom, go*netom, pi*kom od čoveka... - vikala je Luna kroz suze. Luna Đogani i Sloba Radanović prethodne noći su se ozbiljno… »
Vesti dana »
Popović: Grupa studenata želi da institucije rade po njihovim zahtevima, a ne po Ustavu
RTV pre 2 satajoš 66 povezanih
Magla, jutarnji mraz i temperature u minusu RHMZ: izdao novo upozorenje: Evo kakvo nas vreme očekuje tokom naredne nedelje i do kraja januara (foto)
Blic pre 3 satajoš 23 povezane
Euronews Jutro: Kako se menjaju odnosi Srbije i SAD-a otpočinjanjem strateškog dijaloga?
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane