Повезане вести

Подршка из иностранства: И једно велико име европске и (ускоро) светске кошарке пратило победу Звезде у вечитом дербију (фото)…

Подршка из иностранства: И једно велико име европске и (ускоро) светске кошарке пратило победу Звезде у вечитом дербију (фото)…

Хот спорт 30.01.2018
Црвена звезда може да се похвали великим бројем навијача, а неки ватрени звездаши, иако никада нису наступали за овај клуб, користе сваку прилику да покажу да су из њега. Један од њих је и Лука Дончић, по многима… »
Подршка: Дончић није желео да пропусти вечити дерби и Звездин тријумф /фото/

Подршка: Дончић није желео да пропусти вечити дерби и Звездин тријумф /фото/

Спортал блиц 30.01.2018
Кошаркаши Црвене звезде су у другом овосезонском вечитом дербију у АБА лиги победили Партизан са 86:74 и остали су у конкуренцији за прво место у регионалном такмичењу. Црвено-бели су имали велику подршку у хали "Александар… »
Добрић: Има још да се игра, чекамо кикс Будућности

Добрић: Има још да се игра, чекамо кикс Будућности

Спортски журнал 30.01.2018
Кошаркаш Црвене звезде Огњен Добрић рекао је да је његова екипа против Партизана играла озбиљно од самог почетка и остварила веома битну победу у борби за прво место пред плеј-оф у АБА лиги. "Јако битна победа за нас, битна… »
Величковић: Реаговао сам на провокације из првог реда, погрешио сам

Величковић: Реаговао сам на провокације из првог реда, погрешио сам

Капитен Партизана Новица Величковић рекао је да његова екипа сама себи загорчала живот појединим поразима и да и у случају да се не пласира у плеј-оф АБА лиге, мора да има мотив да заврши сезону како доликује великом клубу… »
Тејлор Рочести: Важна победа против великог ривала

Тејлор Рочести: Важна победа против великог ривала

Кошаркаш Црвене звезде Тејлор Рочести рекао је да је срећан због победе у важној утакмици против Партизана. "Играли смо против доброг тима, другачијег од оног из првог дела сезоне. Знали смо да нас чека велики изазов. Ово је… »
Добрић: Служи ме шут; Рочести: Амбиције чувамо за себе

Добрић: Служи ме шут; Рочести: Амбиције чувамо за себе

Дневник 30.01.2018
БЕОГРАД: Кошаркаши Црвене звезде Огњен Добрић и Тејлор Рочести истакли су да су одбрана и тимска игра били кључ у победи над Партизаном (86:74) и да сада предстоји велика борба са Будућности за прво место пред плеј-оф АБА лиге… »
Заједно са навијачима: Овако су кошаркаши Звезде славили тријумф над Партизаном /видео/

Заједно са навијачима: Овако су кошаркаши Звезде славили тријумф над Партизаном /видео/

Спортал блиц 30.01.2018
Победу над Партизаном у 18. колу АБА лига (86:74) кошаркаши Црвене звезде су прославили заједно са највернијим присталицама. Пред вама је снимак из дворане "Александар Николић", направљен непосредно по завршетку другог… »
Дочекан овацијама у "пиониру": Омић: Дошао сам да се борим за Звезду и навијаче

Дочекан овацијама у "пиониру": Омић: Дошао сам да се борим за Звезду и навијаче

Спортал блиц 30.01.2018
Словеначки кошаркаш Ален Омић одиграо је и други меч за црвено-беле од доласка на Мали Калемегдан. На дебитантском наступу је извиждан ос стране "делија", које су га и вређале, али је против Партизана виђена потпуно другачија… »
Тренер: Црвено-белих не скрива срећу Алимпијевићу је постало нормално да Звезда побеђује без двојице играча

Тренер: Црвено-белих не скрива срећу Алимпијевићу је постало нормално да Звезда побеђује без двојице играча

Спортал блиц 30.01.2018
Кошаркаши Црвене звезде су везали две изузетно значајне победе. У петак је први пут побеђен Олимпијакос у Евролиги, док је четири дана касније извојевана друга овосезонска победа против Партизана (86:74). Тренер црвено-белих… »
Алимпијевић: Изузетно сам срећан као и после првог дербија! Чанак: Не губимо наду, морамо да се боримо за што бољи пласман

Алимпијевић: Изузетно сам срећан као и после првог дербија! Чанак: Не губимо наду, морамо да се боримо за што бољи пласман

Хот спорт 30.01.2018
Одигран је и други ‘вечити дерби’ у овом издању АБА лиге, а Црвена звезда је славила резултатом 86:74. Најбољи у победи црвено-белих био је Огњен Добрић који је имао сјајно шутерско вече и убачених 18 поена, док је на другој… »
Хс анализа: Партизану потребно чудо за плеј-оф, ни два пораза Морнара нису довољна- а ту је и ФМП!

Хс анализа: Партизану потребно чудо за плеј-оф, ни два пораза Морнара нису довољна- а ту је и ФМП!

Хот спорт 30.01.2018
Овако ствари стоје по црно-беле када се подвуче црта четири кола пре краја регионалног такмичења. Партизан после данашњег неуспеха у ‘вечитом дербију’ заузима шесту позицију на Јадрану. Захваљујући јучерашњој победи ФМП-а у… »
Видео Звезда надиграла Партизан и остала у борби за прво место: Добрић отписао црно-беле

Видео Звезда надиграла Партизан и остала у борби за прво место: Добрић отписао црно-беле

Вечерње новости 30.01.2018
Бек шампиона убацио шест тројки у кош противника, који остаје без реалне шансе за пласман у плеј-оф. И ДРУГИ пут у сезони, Црвена звезда је сигурним кораком прешла преко “вечите” препреке. Овог пута пред својим навијачима… »
Чанак: Изненадили су нас Добрић и Лесор

Чанак: Изненадили су нас Добрић и Лесор

Спортал блиц 30.01.2018
Кошаркаши Партизана су поразом од Црвене звезде (74:86) у 18. колу АБА лиге значајно умањили шансе да се пласирају у плеј-оф регионалног такмичења. Ипак, тренер црно-белих Ненад Чанак се не предаје. Фото: Александар… »
После тријумфа над вечитим ривалом: Рочести: Хранимо се енергијом навијача

После тријумфа над вечитим ривалом: Рочести: Хранимо се енергијом навијача

Спортал блиц 30.01.2018
Плејмејкер Црвене звезде Тејлор Рочести био је пресрећан после тријумфа над Партизаном (86:74) у 18. колу АБА лиге, после ког се тим са Малог Калемегдана изједначио на врху регионалног такмичења са Будућности. - Био је ово… »
Није могао да издржи: Величковић: Мени је Партизан све, пукао сам после увреда, никад тако нисам изгубио главу

Није могао да издржи: Величковић: Мени је Партизан све, пукао сам после увреда, никад тако нисам изгубио главу

Спортал блиц 30.01.2018
Кошаркаши Партизана су изгубили од Црвене звезде са 74:86 у 18. колу АБА лиге, а капитен црно-белих Новица Величковић био је на удару навијача тима са Малог Калемегдана, који су га вређали. Фото: Александар Димитријевић / РАС… »
Скромни јунак: Добрић је тројкама срушио Партизан, али је истакао шта је било кључно за победу

Скромни јунак: Добрић је тројкама срушио Партизан, али је истакао шта је било кључно за победу

Спортал блиц 29.01.2018
Кошаркаши Црвене звезде су добили и други овосезонски вечити дерби, пошто су у 18. колу АБА лиге савладали Партизан са 86:74. Јунак тријумфа је, без сумње, Огњен Добрић, који је на крају имао 18 поена. Фото: Александар… »
Звезди припао дерби: Партизан парирао три четвртине, Добрић сломио вечитог ривала

Звезди припао дерби: Партизан парирао три четвртине, Добрић сломио вечитог ривала

Спортал блиц 29.01.2018
Кошаркаши Црвене звезде славили су у вечитом дербију против Партизана са 86:74 (22:24, 27:19, 22:14, 15:17) у 18. колу АБА лиге и тако су се на врху изједначили са Будућности. Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија Немања… »
Крај: Црвена звезда-Партизан 86:74

Крај: Црвена звезда-Партизан 86:74

Вечерње новости 29.01.2018
Црвено-бели славили, остали у трци за пол-позицију у регионалном такмичењу и удаљили црно-беле од борбе за плеј-оф. Црвена звезда је савладала Партизан, наставила борбу за пол-позицију и удаљила ривала од борбе за плеј-оф -… »

Вести дана »