Повезане вести
Руска влада на црном списку САД
Вечерње новости 30.01.2018
На вашингтонској “Кремаљској листи” 114 политичара из Москве и 96 најбогатијих олигарха. Путин: Уздржаћемо се од одговора, не спуштамо односе на нулу. МОСКВА ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА „НОВОСТИ“ НА најновијем америчком “црном списку”… »
Медведев о америчком црном списку: Кремаљска листа ће затровати односе Русије и САД
Курир 30.01.2018
"Примена тог закона је дискриминаторски усмерена против наше земље. То ће очигледно затровати наше контакте и односе у наредним годинама. А то је лоше само по себи", изјавио је Медведев током састанка с белгијским колегом Шарлом… »
Путин о „црној листи” САД: Пси лају, каравани пролазе
Политика 30.01.2018
Путин је рекао и да није видео списак, али се нашалио да је „увређен” што није на њему, преноси Тас с. МОСКВА – Руски председник Владимир Путин изјавио је данас да је листа главних руских бизнисмена блиских Кремљу коју је… »
Вашингтон направио ''кремаљски елаборат'' о пожељним политичарима из Москве: Путинова реакција покидала (видео)
Правда 30.01.2018
У ''Кремаљском елаборату'', који је предат Конгресу САД, налази се 210 имена руских политичара којима грађани Русије могу да верују. Овај документ је објавило америчко министарство финансија. Елаборат је подељен на четири дела… »
"Пси лају, каравани пролазе": Путин: Америчка црна листа? Криво ми је само што ја нисам на њој!
Блиц 30.01.2018
Председник Русије Владимир Путин огласио се данас поводом листе коју је објавила администрација америчког прредседника Доналда Трампа, а на којој се налазе имена 96 олигарха и 114 званичника руске админстарције и државних фирми… »
Путин о америчкој црној листи: А где сам ту ја?! Увређен сам!
Курир 30.01.2018
Путин се нашалио поводом тога што је његово име изостало са "Кремаљског списка". Он је иронично је рекао да је "увређен" што његово име није на списку. ДЕТАИЛС: Руссиан Депути Енерги Министер ис амонг тхосе вхо вере хит витх… »
Америчка администрација објавила Путинову листу - списак руских политичара и олигарха
Нови магазин 30.01.2018
Америчка администрација објавила је листу 114 руских политичара и 96 олигарха који су напредовали током владавине председника Владимира Путина. Администрација председника Доналда Трампа листу је објавила на захтев Конгреса САД… »
Вашингтон објавио листу "Путинових људи"
РТВ 30.01.2018
ВАШИНГТОН - Администрација америчког председника Доналда Трампа објавила је листу од 114 имена руских политичара и 96 "олигарха" који су своје богатство стекли током владавине Владимира Путина, а на листи су, између осталих… »
Вести дана »

Обележена годишњица “Олује”: Парастос у Београду и Бањалуци
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 20 повезаних

Трамп најавио посету Виткофа Русији и могуће санкције због Украјине
Наслови.аи пре 4 сатијош 25 повезаних

АТП о одласку Ђоковићевог турнира: Из Београда у историјску Атину
Вести онлине пре 34 минутајош 32 повезане