Povezane vesti

Ruska vlada na crnom spisku SAD

Ruska vlada na crnom spisku SAD

Večernje novosti 30.01.2018
Na vašingtonskoj “Kremaljskoj listi” 114 političara iz Moskve i 96 najbogatijih oligarha. Putin: Uzdržaćemo se od odgovora, ne spuštamo odnose na nulu. MOSKVA OD STALNOG DOPISNIKA „NOVOSTI“ NA najnovijem američkom “crnom spisku” koji su… »
Medvedev o američkom crnom spisku: Kremaljska lista će zatrovati odnose Rusije i SAD

Medvedev o američkom crnom spisku: Kremaljska lista će zatrovati odnose Rusije i SAD

Kurir 30.01.2018
"Primena tog zakona je diskriminatorski usmerena protiv naše zemlje. To će očigledno zatrovati naše kontakte i odnose u narednim godinama. A to je loše samo po sebi", izjavio je Medvedev tokom sastanka s belgijskim kolegom Šarlom Mišelom. Lista od… »
Putin o „crnoj listi” SAD: Psi laju, karavani prolaze

Putin o „crnoj listi” SAD: Psi laju, karavani prolaze

Politika 30.01.2018
Putin je rekao i da nije video spisak, ali se našalio da je „uvređen” što nije na njemu, prenosi Tas s. MOSKVA – Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je lista glavnih ruskih biznismena bliskih Kremlju koju je objavio Vašington… »
Vašington napravio ''kremaljski elaborat'' o poželjnim političarima iz Moskve: Putinova reakcija pokidala (video)

Vašington napravio ''kremaljski elaborat'' o poželjnim političarima iz Moskve: Putinova reakcija pokidala (video)

Pravda 30.01.2018
U ''Kremaljskom elaboratu'', koji je predat Kongresu SAD, nalazi se 210 imena ruskih političara kojima građani Rusije mogu da veruju. Ovaj dokument je objavilo američko ministarstvo finansija. Elaborat je podeljen na četiri dela: Administracija… »
"Psi laju, karavani prolaze": Putin: Američka crna lista? Krivo mi je samo što ja nisam na njoj!

"Psi laju, karavani prolaze": Putin: Američka crna lista? Krivo mi je samo što ja nisam na njoj!

Blic 30.01.2018
Predsednik Rusije Vladimir Putin oglasio se danas povodom liste koju je objavila administracija američkog prredsednika Donalda Trampa, a na kojoj se nalaze imena 96 oligarha i 114 zvaničnika ruske adminstarcije i državnih firmi. - Psi laju, karavani… »
Putin o američkoj crnoj listi: A gde sam tu ja?! Uvređen sam!

Putin o američkoj crnoj listi: A gde sam tu ja?! Uvređen sam!

Kurir 30.01.2018
Putin se našalio povodom toga što je njegovo ime izostalo sa "Kremaljskog spiska". On je ironično je rekao da je "uvređen" što njegovo ime nije na spisku. DETAILS: Russian Deputy Energy Minister is among those who were hit with US sanction… »
Američka administracija objavila Putinovu listu - spisak ruskih političara i oligarha

Američka administracija objavila Putinovu listu - spisak ruskih političara i oligarha

Novi magazin 30.01.2018
Američka administracija objavila je listu 114 ruskih političara i 96 oligarha koji su napredovali tokom vladavine predsednika Vladimira Putina. Administracija predsednika Donalda Trampa listu je objavila na zahtev Kongresa SAD čiji je cilj bio… »
Vašington objavio listu "Putinovih ljudi"

Vašington objavio listu "Putinovih ljudi"

RTV 30.01.2018
VAŠINGTON - Administracija američkog predsednika Donalda Trampa objavila je listu od 114 imena ruskih političara i 96 "oligarha" koji su svoje bogatstvo stekli tokom vladavine Vladimira Putina, a na listi su, između ostalih, premijer Dmitrij medvedev… »

Vesti dana »