Povezane vesti

Svi misle da je šokiran zbog Kijine akcije sa Filipom, a Andrija se javno oglasio povodom toga i zaprepastio sve! (FOTO)

Svi misle da je šokiran zbog Kijine akcije sa Filipom, a Andrija se javno oglasio povodom toga i zaprepastio sve! (FOTO)

Telegraf 30.01.2018
Kija ga i dalje pominje, a on se sada oglasio na društvenim mrežama i iznenadio sve onim što je napisao na temu njene navodne prevare. Kijin dečko iz Budve, Andrija Lazović, očigledno je više nego upućen u trenutna dešavanja u "Zadruzi", pa se na… »
Posle akcije sa Filipom, Kija pričala o Andriji i ponavljala: On ovo sigurno ne gleda! (VIDEO)

Posle akcije sa Filipom, Kija pričala o Andriji i ponavljala: On ovo sigurno ne gleda! (VIDEO)

Telegraf 30.01.2018
Kija se raznežila dok je sa Mićom i Anom pričala o svom dečku. Posle akcije sa Filipom u WC-u, Kija je naširoko pričala o svom dečku Andriji. Od Lune je dobio seks, i sada bi hteo da se meni vrati! Kija ubeđena da se Sloba pokajao i da želi da se… »
Od Lune je dobio seks, i sada bi hteo da se meni vrati! Kija ubeđena da se Sloba pokajao i da želi da se pomiri sa njom…

Od Lune je dobio seks, i sada bi hteo da se meni vrati! Kija ubeđena da se Sloba pokajao i da želi da se pomiri sa njom…

Telegraf 30.01.2018
- Ja vrlo dobro znam zašto se on zaljubio. Nas dvoje smo imali problema, nismo imali seks, a njemu se svidela ona - rekla je Kija. Kristina Kija Kockar je sa Mikijem Đuričićem pričala o svom braku i problemima koje je imala sa Slobom Radanovićem… »
Kijina majka u neverici: Evo šta je rekla o Kristininoj akciji sa Filipom!

Kijina majka u neverici: Evo šta je rekla o Kristininoj akciji sa Filipom!

Telegraf 30.01.2018
Kijina majka Nadica Zeljković je na zanimljiv način prokomentarisala snimak njene ćerke i Filipa iz WC-a. Posle vrelog snimka iz WC-a, koji su mnogi protumačili da je pao seks između Kije i Filipa, oglasila se i Kristinina majka Nadica Zeljković… »

Vesti dana »