Povezane vesti

(Kurir TV) potresna ispovest beograđanke mirjane koja je htela da se baci s terase: Izbacuju me na ulicu iz stana koji je moj…

(Kurir TV) potresna ispovest beograđanke mirjane koja je htela da se baci s terase: Izbacuju me na ulicu iz stana koji je moj…

Kurir 30.01.2018
BEOGRAD - U naselju Mirijevo u ulici Zagrađe broj 2, danas se odigrala prava drama! Naime, Mirjana Ristić je pretila samoubistvom jer su joj na vrata zakucali izvršitelji. Policija i okupljene komšije su uspeli da je smire, izvršenje je odloženo, a… »
Okončana drama u mirijevu: Žena sa nožem u ruci pretila skokom sa terase, odloženo iseljenje (video / foto)

Okončana drama u mirijevu: Žena sa nožem u ruci pretila skokom sa terase, odloženo iseljenje (video / foto)

Večernje novosti 30.01.2018
Mirjana Ristić sa nožem u ruci pretila je skokom sa terase u beogradskom naselju Mirijevo, jer su izvršitelji došli da je isele. Izvršenje je odloženo. Mirjana Ristić sa nožem u ruci pretila je skokom sa terase u beogradskom naselju Mirijevo, jer… »
Kurir na licu mesta! Drama u mirijevu: Žena s nožem pretila da će se baciti s terase zbog izvršitelja! Treba li da padne…

Kurir na licu mesta! Drama u mirijevu: Žena s nožem pretila da će se baciti s terase zbog izvršitelja! Treba li da padne…

Kurir 30.01.2018
BEOGRAD - U naselju Mirijevo u ulici Zagrađe broj 2 Mrijana R. pretila je samoubistvom, jer su joj na vrata zakucali izvršitelji. Kako je javio reporter Kurira sa lica mesta, oni su došli da je isele pošto je stan u kojem živi proteklih 6 godina… »
Drama u mirijevu: Žena pretila skokom sa terase zbog izvršitelja

Drama u mirijevu: Žena pretila skokom sa terase zbog izvršitelja

Blic 30.01.2018
Mirjana R. (40) popela se na terasu stana u Ulici Zagrađe, držeći nož u ruci, i preteći samoubistvom, jer su joj na vrata došli sudski izvršitelji sa nalogom za iseljenje. Drama je okončana nakon više od sat i po, ali ne i pitanje koje je dovelo… »

Vesti dana »