Povezane vesti
Drama u zatvoru! Zoran Marjanović puca iza rešetaka: Znam ko je ubio Jelenu! Sve ću da otkrijem, dosta sam ćutao!
Press 31.01.2018
Zoran Marjanović, koji je uhapšen 15. septembra prošle godine zbog sumnje da je ubio suprugu, pevačicu „Granda“ Jelenu Marjanović, pod sve većim je pritiskom zbog činjenice da će protiv njega uskoro biti podignuta optužnica i da mu preti da ostatak… »
Drama u zatvoru! Marjanović puca iza rešetaka: Znam ko je ubio Jelenu! Sve ću da otkrijem, dosta sam ćutao!
Pravda 31.01.2018
Zoran Marjanović, koji je 15. septembra prošle godine uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju suprugu, Jelenu, nalazi se pod sve većim pritiskom zbog činjenice da se bliži dan kada će Tužilaštvo na osnovu svih dokaza i izjava saslušanihh svedoka odlučiti da… »
Vesti dana »
Evo koliko su Srbi u oktobru imali u novčaniku: Prosečna bruto zarada 153.153 dinara, a medijalna neto 86.695 dinara
Dnevnik pre 2 satajoš 47 povezanih
Sneg i niske temperature u Srbiji: Upozorenja RHMZ i najave hladne zime početkom 2026.
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 47 povezanih
Šapić o novom mostu na Savi: "Ovo je jedan od najvažnijih projekata u poslednjih nekoliko decenija, do kraja marta 2027. biće otvoren za saobraćaj"
Blic pre 7 satijoš 34 povezane
Trener Makabija surovo iskren pred meč u Beogradu: "Ne znam šta da očekujem od Partizana"
Telegraf pre 2 satajoš 37 povezanih
MOL i NIS obavestili Amerikance da pregovaraju o prodaji ruskog udela
Nova ekonomija pre 7 satijoš 27 povezanih