Povezane vesti

Usta moja, hvalite me: Tramp je sinoć održao govor o stanju nacije, hvalio je sebe i obećao da će američki novac davati…

Usta moja, hvalite me: Tramp je sinoć održao govor o stanju nacije, hvalio je sebe i obećao da će američki novac davati…

Telegraf 31.01.2018
Tramp je objavio da je odlučio da zatvor u Gvantanamu i dalje ostaje otvoren, što je još jedan u nizu poteza američkog predsednika koji su u suprotnosti sa željama i odlukama njegovog prethodnika Baraka Obame. Ovo je naš novi američki trenutak… »
Ubij, siluj, kontroliši - ako preživiš 13 sekundi batina, naš si! Ovo je istina o MS-13, najsurovijoj bandi kojoj je Tramp…

Ubij, siluj, kontroliši - ako preživiš 13 sekundi batina, naš si! Ovo je istina o MS-13, najsurovijoj bandi kojoj je Tramp…

Telegraf 31.01.2018
U bratstvo ulaze oni koji prežive batinjanje od 13 sekundi, a ko im stane na put - nema mu spasa. Američki predsednik Donald Tramp održao je govor u Kongresu tokom kojeg se, pored uspeha vlade u prvih godinu dana mandata, osvrnuo i na opšte stanje… »
Melanijin balkanski inat, ponovo: Uradila je nešto što nije nijedna prva dama u istoriji, a skrivena poruka belog odela je…

Melanijin balkanski inat, ponovo: Uradila je nešto što nije nijedna prva dama u istoriji, a skrivena poruka belog odela je…

Telegraf 31.01.2018
Melanija se odlučila da se vozi sa svojim gostima koje je pozvala da joj prave društvo u njenoj loži tokom Trampovog govora. Vožnja od Bele kuće do Kapitola traje samo nekoliko minuta. Američki predsednik Donald Tramp održao je sinoć govor o… »
Tramp emotivnim govorom izazvao suze: Spomenuo je dve ubijene devojčice, kamera se okrenula ka njihovim roditeljima koji su…

Tramp emotivnim govorom izazvao suze: Spomenuo je dve ubijene devojčice, kamera se okrenula ka njihovim roditeljima koji su…

Telegraf 31.01.2018
Na galeriji u Kongresu predstavio je roditelje dve ubijene devojčice koje su likvidirali, kako je rekao, pripadnici zloglasne bande MS-13. Američki predsednik Donald Tramp je tokom emotivnog dela svog govora o stanju nacije, izazvao i suze prisutnih, a… »

Vesti dana »