Povezane vesti
Lažni iscelitelj nastavio da vređa uglednog lekara: Jakovljević je bio u pripitom stanju, da li je on doktor ili mafijaš…
Telegraf 31.01.2018
Pitam se, kako neko ko je visoko obrazovan, ko poništava moj doktorat na fakultetu za prirodnu medicinu i sve diplome koje imam u okviru zdravstva kada je u pitanju alternativa, daje sebi za pravo da se tako ponaša i ne mogu da se ne zapitam da li je… »
Jakovljević jasan posle sukoba sa navodnim isceliteljem: Ako ste bolesni idite kod doktora
Srbija danas 31.01.2018
Naš poznati hirurg smatra da nemoć tera narod na sve i svašta. Još se ne stišava bura nastala posle sukoba čuvenog hirurga Momčila Jakovljevića i navodnog iscelitelja Alena Azarića u jutarnjem programu TV Pink! - Meni su rekli da će u emisiji gostovati… »
Vesti dana »
Dejan Vuk Stanković: "Dekan Filozofskog fakulteta daje izjavu u policiji povodom smrti devojke (25)"
Blic pre 2 satajoš 88 povezanih
(Foto, video) Sneg veje po Srbiji! Stižu nestvarni snimci mećave: Na putevima kao usred jake zime, evo gde je najkritičnije
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Počinju probni završni ispiti za osmake: Učenici danas polažu test iz matematike
NIN pre 2 satajoš 29 povezanih
"Amerika uništila treću iranskog ratnog arsenala!" Izrael najavio napad na Arak: "evakušite se", Tramp raspoređuje 10.000 vojnika na Bliski istok (foto/video)
Kurir pre 30 minutajoš 104 povezane
Snažno nevreme u regionu: U Zagrebu oštećene škole i vrtići, nastava otkazana, u delovima Crne Gore satima nema struje
NIN pre 30 minutajoš 49 povezanih