Povezane vesti
Lažni iscelitelj nastavio da vređa uglednog lekara: Jakovljević je bio u pripitom stanju, da li je on doktor ili mafijaš…
Telegraf 31.01.2018
Pitam se, kako neko ko je visoko obrazovan, ko poništava moj doktorat na fakultetu za prirodnu medicinu i sve diplome koje imam u okviru zdravstva kada je u pitanju alternativa, daje sebi za pravo da se tako ponaša i ne mogu da se ne zapitam da li je… »
Jakovljević jasan posle sukoba sa navodnim isceliteljem: Ako ste bolesni idite kod doktora
Srbija danas 31.01.2018
Naš poznati hirurg smatra da nemoć tera narod na sve i svašta. Još se ne stišava bura nastala posle sukoba čuvenog hirurga Momčila Jakovljevića i navodnog iscelitelja Alena Azarića u jutarnjem programu TV Pink! - Meni su rekli da će u emisiji gostovati… »
Vesti dana »
Uhapšena bivša šefica evropske diplomatije: Osumnjičena za prevaru u projektu koji je finansiran iz EU
Nedeljnik pre 33 minutajoš 34 povezane
Visok nivo zagađenja vazduha u Srbiji tokom zimskog perioda sa zdravstvenim rizicima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 17 povezanih
Vučić: Nismo dobili nikakav odgovor za nastavak rada rafinerije, dogovorili smo se da do kraja nedelje obezbedimo platni promet sa NIS-om
RTS pre 47 minutajoš 132 povezane
Bugarska vlada povukla predlog budžeta posle masovnih protesta
BBC News pre 33 minutajoš 28 povezanih
Kremlj: Sastanak Vitkofa i Putina tokom popodneva; Kubilijus: Evropa mora da ima sopstveni plan za mir
RTS pre 23 minutajoš 33 povezane