Повезане вести
Тужилаштво покренуло поступак против лажног исцелитеља због обмањивања тешко болесних људи!
Телеграф 31.01.2018
Ален Азарић ће морати на саслушање. Прво основно јавно тужилаштво у Београду покренуло је предистражни поступак против лажног исцелитеља Алена Азарића, сазнаје Телеграф.рс. Дипломе лажног исцелитеља не могу чак ни да се… »
Дипломе лажног исцелитеља не могу чак ни да се провере: Није завршавао школе, већ курсеве, а ево како лечи (видео)
Телеграф 31.01.2018
- Нисам завршио конвенционалну медицину али сам достао читао о онкологији и тај испит би положио, па чак и докторирао на тој области са десетком - тврди овај преварант. Лажни исцелитељ Ален Азарић који сам себе назива доктором… »
До сад сам сиромашне и децу лечио о свом трошку, уместо што лајкујете, уплатите 2.000 динара: Лажни исцелитељ основао…
Телеграф 31.01.2018
Бесплатно помаже али му ипак треба новац. Лажни исцелитељ Ален Азарић који себе назива доктором, и који тврди да је излечио на хиљаде пацијената од најтежих болести без иједног узетог динара, основао је фондацију "За бољи… »
Вести дана »
(Радарски снимци) Скоро цела Србија под снегом, пада и у Београду! Зима се не предаје, нови талас падавина прети овим деловима земље: Ево где ће бити зацементиран минус
Блиц пре 35 минутајош 30 повезаних
Ђедовић Хандановић: До краја недеље очекујем одлуку о продужењу лиценце за рад НИС
Данас пре 5 минутајош 20 повезаних
Руски и украјински представници данас у Женеви: Главна тема територијални уступци, присутни и Кушнер и Виткоф
Недељник пре 40 минутајош 21 повезана
Мићин о инцидентима испред СНП-а: Јубилеј Матице српске засењен провокацијама, већина њих уопште није из Новог Сада
Еуроневс пре 20 минутајош 16 повезаних
Саобраћајна незгода на путу Крагујевац – Топола услед снежних падавина
иКрагујевац пре 15 минутајош 13 повезаних