Povezane vesti
Tužilaštvo pokrenulo postupak protiv lažnog iscelitelja zbog obmanjivanja teško bolesnih ljudi!
Telegraf 31.01.2018
Alen Azarić će morati na saslušanje. Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je predistražni postupak protiv lažnog iscelitelja Alena Azarića, saznaje Telegraf.rs. Diplome lažnog iscelitelja ne mogu čak ni da se provere: Nije… »
Diplome lažnog iscelitelja ne mogu čak ni da se provere: Nije završavao škole, već kurseve, a evo kako leči (video)
Telegraf 31.01.2018
- Nisam završio konvencionalnu medicinu ali sam dostao čitao o onkologiji i taj ispit bi položio, pa čak i doktorirao na toj oblasti sa desetkom - tvrdi ovaj prevarant. Lažni iscelitelj Alen Azarić koji sam sebe naziva doktorom, pored toga što vara… »
Do sad sam siromašne i decu lečio o svom trošku, umesto što lajkujete, uplatite 2.000 dinara: Lažni iscelitelj osnovao…
Telegraf 31.01.2018
Besplatno pomaže ali mu ipak treba novac. Lažni iscelitelj Alen Azarić koji sebe naziva doktorom, i koji tvrdi da je izlečio na hiljade pacijenata od najtežih bolesti bez ijednog uzetog dinara, osnovao je fondaciju "Za bolji život" putem koje… »
Vesti dana »
Premijer odlučio: Umesto Vesića i Momirovića – Glišić i Mesarović
N1 Info pre 33 minutajoš 42 povezane
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 33 povezane
Krah Denvera: Trener Meloun prozvao Jokića i Mareja, srpski centar brzo odgovorio
Danas pre 3 satajoš 21 povezana
Udarne igle švaba ne igraju u Beogradu: Štutgart bez ključnih igrača!
Hot sport pre 39 minutajoš 17 povezanih