Повезане вести
Тужилаштво покренуло поступак против лажног исцелитеља због обмањивања тешко болесних људи!
Телеграф 31.01.2018
Ален Азарић ће морати на саслушање. Прво основно јавно тужилаштво у Београду покренуло је предистражни поступак против лажног исцелитеља Алена Азарића, сазнаје Телеграф.рс. Дипломе лажног исцелитеља не могу чак ни да се… »
Дипломе лажног исцелитеља не могу чак ни да се провере: Није завршавао школе, већ курсеве, а ево како лечи (видео)
Телеграф 31.01.2018
- Нисам завршио конвенционалну медицину али сам достао читао о онкологији и тај испит би положио, па чак и докторирао на тој области са десетком - тврди овај преварант. Лажни исцелитељ Ален Азарић који сам себе назива доктором… »
До сад сам сиромашне и децу лечио о свом трошку, уместо што лајкујете, уплатите 2.000 динара: Лажни исцелитељ основао…
Телеграф 31.01.2018
Бесплатно помаже али му ипак треба новац. Лажни исцелитељ Ален Азарић који себе назива доктором, и који тврди да је излечио на хиљаде пацијената од најтежих болести без иједног узетог динара, основао је фондацију "За бољи… »
Вести дана »

Трамп и Меланија стигли у Велику Британију: Нема црвеног тепиха, а ево ко их је дочекао: Хеликоптером отишли до резистенције у центру града (фото)
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

Огласио се ФСС после вести да је преминуо Дејан Миловановић: Оставио је дубок траг у дресу националних селекција
Данас пре 4 сатијош 1 повезана

Премијер Мацут састао се са делегацијом Кине: Најавио јачање економске и политичке сарадње
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана