Повезане вести

Тужилаштво покренуло поступак против лажног исцелитеља због обмањивања тешко болесних људи!

Тужилаштво покренуло поступак против лажног исцелитеља због обмањивања тешко болесних људи!

Телеграф 31.01.2018
Ален Азарић ће морати на саслушање. Прво основно јавно тужилаштво у Београду покренуло је предистражни поступак против лажног исцелитеља Алена Азарића, сазнаје Телеграф.рс. Дипломе лажног исцелитеља не могу чак ни да се… »
Дипломе лажног исцелитеља не могу чак ни да се провере: Није завршавао школе, већ курсеве, а ево како лечи (видео)

Дипломе лажног исцелитеља не могу чак ни да се провере: Није завршавао школе, већ курсеве, а ево како лечи (видео)

Телеграф 31.01.2018
- Нисам завршио конвенционалну медицину али сам достао читао о онкологији и тај испит би положио, па чак и докторирао на тој области са десетком - тврди овај преварант. Лажни исцелитељ Ален Азарић који сам себе назива доктором… »
До сад сам сиромашне и децу лечио о свом трошку, уместо што лајкујете, уплатите 2.000 динара: Лажни исцелитељ основао…

До сад сам сиромашне и децу лечио о свом трошку, уместо што лајкујете, уплатите 2.000 динара: Лажни исцелитељ основао…

Телеграф 31.01.2018
Бесплатно помаже али му ипак треба новац. Лажни исцелитељ Ален Азарић који себе назива доктором, и који тврди да је излечио на хиљаде пацијената од најтежих болести без иједног узетог динара, основао је фондацију "За бољи… »

Вести дана »