Povezane vesti
Tariq Ramadan uhapšen zbog optužbi za silovanje
Al Jazeera 31.01.2018
Francuska policija privela je profesora islamskih studija na Oxfordu pod optužbom za silovanje. Poznati islamski mislilac i profesor islamskih studija na Oxfordu Tariq Ramadan uhapšen je u srijedu u Francuskoj, pod optužbom za silovanje, prenosi… »
Uhapšen ugledni profesor i unuk osnivača "Muslimanskog bratstva" zbog silovanja
Blic 31.01.2018
Ugledni švajcarski akademik Tarik Ramadan, koji radi kao profesor islamskih nauka na Univerzitetu Oksford, priveden je u Francuskoj pod optužbom za silovanje, saopštio je izvor iz suda u Parizu. Izvor navodi da je preliminarna istraga pokrenuta nakon… »
U Parizu pritvoren islamolog Tarik Ramadan optužen za silovanje
Novi magazin 31.01.2018
Švajcarski islamolog egipatskog porekla poznat u zemljama francuskog govornog područja, Tarik Ramadan pritvoren je danas u Parizu zbog optužbe za silovanje, javio je radio RTL. Ramadan je sam došao na saslušanje u Parizu gde je stavljen u pritvor… »
Vesti dana »
„Ako pretite njima, pretite i nama“: Zahteve studenata prihvatio i „Pobunjeni univerzitet“
N1 Info pre 3 satajoš 53 povezane
Đajić saslušan u svojstvu građanina: „Za sve tvrdnje sam rekao da imam dokaze“
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih
Žestoka prozivka Vučića: Nikezić objavio video sa porukom "Gospodine Vučiću, manite se ćorava posla!" (video)
Pravda pre 1 satjoš 31 povezana
Štrajk dela prosvetnih radnika u Srbiji se nastavlja; ministarka Đukić Dejanović se sastala sa direktorima beogradskih škola
RTS pre 7 satijoš 30 povezanih