Povezane vesti
Puđdemon demantuje tajne poruke: Na španskoj TV objavljeno da odustaje od borbe, on kaže idemo dalje
Kurir 31.01.2018
"Bio sam human i postojalo je vreme kada sam takođe sumnjao. Bio sam predsednik i ne plašim se i neću se povući. Nastavljamo", napisao je Puđdemon na Tviteru, prenosi AP. On je na taj način reagovao na objavu na španskoj televiziji gde je prikazana… »
Puđdemon diže ruke
Večernje novosti 31.01.2018
Bivši katalonski lider SMS porukom kolegi u izgnanstvu poručio “naši su nas žrtvovali”. VEST dana u Kataloniji u sredu nije bila nijedna odluka, izjava ili postupak nego SMS poruka koju je Karles Puđdemon poslao svom kolegi u izgnanstvu Toniju Kominu, a… »
Procurelo: Pudždemon negira, ostaje u borbi
Mondo 31.01.2018
Katalonski vođa Karles Pudždemon demantovao je danas da odustaje od borbe za nezavisnost te pokrajine, a nakon što su procurele sms poruke njegovim saradnicima. Foto: AP Photo/Emilio Morenatti Demanti je usledeo posle objave telefonskih poruka u kojima… »
Vesti dana »

Gimnazija Sveti Sava stupila u blokadu u znak podrške Petoj gimnaziji
Beta pre 24 minutajoš 37 povezanih

(BLOG/UŽIVO) Nastavak sednice Skupštine: Rasprava o amandmanima na osam zakona (VIDEO)
Danas pre 19 minutajoš 35 povezanih

Švedska smenila Tomasona dok još ima šanse da se plasira na SP
Sport klub pre 54 minutajoš 40 povezanih

Umro i drugi član benda DNK Vladimir Blažev-Pančo od posledica požara u Kočanima
Novi magazin pre 3 satajoš 24 povezane