Povezane vesti
Zdjelar presrećan zbog ispunjenja dečačkog sna: Partizan mi znači sve
Večernje novosti 31.01.2018
Odrastao sam na južnoj tribini i u Olimpijakosu sam gledao svaku utakmicu mog kluba. Voleo bih da ovog leta izbacimo Atinjane - kaže Saša. OD IZVEŠTAČA “NOVOSTI”: LIMASOL ZAOBILAZNIM putem do ispunjenja dečačkog sna. Saša Zdjelar (22) i… »
Zdjelar: Svađao sam se sa saigračima zbog Partizana
Sportski žurnal 31.01.2018
Partizan je više od dve godine pokušavao da dovede nekadašnjeg fudbalera OFK Beograda, ali mu je to pošlo tek u ovogodšnjem januarskom prelaznom roku. Novi fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je danas se svađao sa bivšim saigračima u… »
Partizan promovisao Zdjelara: Odrastao sam na južnoj tribini stadiona u Humskoj, došao sam da napravimo nešto veliko!
Hot sport 31.01.2018
Nekoliko poslednjih prelaznih rokova crno-beli su pokušavali da angažuju Sašu Zdjelara, a to im je ove zime konačno i pošlo za rukom. Zlatni „orlić“ sa Novog Zelanda stigao je juče na Kipar gde se pridružio svojim novim saigračima, a danas je… »
Zdjelar u crno-belom: "Došao sam da napravimo nešto veliko"
Sportske.net 31.01.2018
Vezni fudbaler Olimpijakosa Saša Zdjelar potpisao je u sredu ugovor o šestomesečnoj pozajmici sa klubom za koji navija od malena i u koji je želeo da dođe još pre dve godine. Ostvarenje dečačkog sna! Tako bi se u najkraćem moglo opisati ono što… »
"Partizan mi znači sve"
Vesti online 31.01.2018
Umesto Evertona Luiza u Humsku je stigao Saša Zdjear. Zlatni srpski "orlića" sa Mundijalita na Novom Zelandu promovisan je kao novo pojačanje šampiona. On je stigao na šestomesečnu pozajmicu, a na leto postoji mogućnost da bude otkupljen od… »
Vesti dana »
"Pokušavate da nađete loše u našoj igri?": Sferopulos uzvratio novinaru na pitanje o Zvezdinom napadu
Mondo pre 6 satijoš 10 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton" ili put ka nižim cenama
BBC News pre 6 satijoš 1 povezana
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 9 satijoš 1 povezana