Повезане вести

Здјелар пресрећан због испуњења дечачког сна: Партизан ми значи све

Здјелар пресрећан због испуњења дечачког сна: Партизан ми значи све

Вечерње новости 31.01.2018
Одрастао сам на јужној трибини и у Олимпијакосу сам гледао сваку утакмицу мог клуба. Волео бих да овог лета избацимо Атињане - каже Саша. ОД ИЗВЕШТАЧА “НОВОСТИ”: ЛИМАСОЛ ЗАОБИЛАЗНИМ путем до испуњења дечачког сна. Саша Здјелар… »
Здјелар: Свађао сам се са саиграчима због Партизана

Здјелар: Свађао сам се са саиграчима због Партизана

Спортски журнал 31.01.2018
Партизан је више од две године покушавао да доведе некадашњег фудбалера ОФК Београда, али му је то пошло тек у овогодшњем јануарском прелазном року. Нови фудбалер Партизана Саша Здјелар рекао је данас се свађао са бившим… »
Партизан промовисао Здјелара: Одрастао сам на јужној трибини стадиона у Хумској, дошао сам да направимо нешто велико!

Партизан промовисао Здјелара: Одрастао сам на јужној трибини стадиона у Хумској, дошао сам да направимо нешто велико!

Хот спорт 31.01.2018
Неколико последњих прелазних рокова црно-бели су покушавали да ангажују Сашу Здјелара, а то им је ове зиме коначно и пошло за руком. Златни „орлић“ са Новог Зеланда стигао је јуче на Кипар где се придружио својим новим… »
Здјелар у црно-белом: "Дошао сам да направимо нешто велико"

Здјелар у црно-белом: "Дошао сам да направимо нешто велико"

Спортске.нет 31.01.2018
Везни фудбалер Олимпијакоса Саша Здјелар потписао је у среду уговор о шестомесечној позајмици са клубом за који навија од малена и у који је желео да дође још пре две године. Остварење дечачког сна! Тако би се у најкраћем могло… »
"Партизан ми значи све"

"Партизан ми значи све"

Вести онлине 31.01.2018
Уместо Евертона Луиза у Хумску је стигао Саша Здјеар. Златни српски "орлића" са Мундијалита на Новом Зеланду промовисан је као ново појачање шампиона. Он је стигао на шестомесечну позајмицу, а на лето постоји могућност да буде… »

Вести дана »