Povezane vesti

Nekoliko stotina naprednjaka, socijalista i članova Bolje Srbije večeras predalo prvu listu za izbore u mesnim zajednicama…

Nekoliko stotina naprednjaka, socijalista i članova Bolje Srbije večeras predalo prvu listu za izbore u mesnim zajednicama…

Jugmedia 31.01.2018
Koalicija sastavljena od Srpske napredne stranke (SNS), Socijalističke partije Srbije (SPS) i Bolje Srbije (BS), predala je večeras izbornu listu „Aleksandar Vučić – zato što volimo Leskovac“, sa 999 kandidata za članove svih 139 mesnih… »
Za mesne zajednice lista ,,Aleksandar Vučić-mi volimo Leskovac”, kam ga Dačić?

Za mesne zajednice lista ,,Aleksandar Vučić-mi volimo Leskovac”, kam ga Dačić?

Jug press 31.01.2018
LESKOVAC Koalicija koju čine Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije i Bolja Srbija večeras je Gradskoj izbornoj komisiji u Leskovcu predala listu pod nazivom ,,Aleksandar Vučić-mi volimo Leskovac”. Ova koalicija izlazi na izbore u… »
Koalicija SNS, SPS, BS na izborima za savete mesnih zajednica

Koalicija SNS, SPS, BS na izborima za savete mesnih zajednica

Jug press 31.01.2018
LESKOVAC Tek što su raspisani izbori za Savete mesnih zajednica već je potpisan i sporazum o koalicionom delovanju Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Bolje Srbije. Oni će na te izbore nastupiti u okviru liste koja će nositi… »
SNS, SPS i BS zajedno na izborima za mz u Leskovcu Cvetanović: Ko istrči ovaj polumaraton, ima velike šanse i za naredne…

SNS, SPS i BS zajedno na izborima za mz u Leskovcu Cvetanović: Ko istrči ovaj polumaraton, ima velike šanse i za naredne…

Kurir 31.01.2018
Koalicija Srpske napredne stranke (SNS), Socijalističke partije Srbije (SPS) i Bolje Srbije (BS) nastupiće na predstojećim izborima za članove mesnih zajednica u Leskovcu na izbornoj listi "Aleksandar Vučić – zato što volimo Leskovac", najavili… »
Leskovac: SNS, SPS i BS zajedno na izborima za članove mesnih zajednica

Leskovac: SNS, SPS i BS zajedno na izborima za članove mesnih zajednica

Jugmedia 31.01.2018
Koalicija sastavljena od Srpske napredne stranke (SNS), Socijalističke partije Srbije (SPS) i Bolje Srbije (BS), nastupaće na predstojećim izborima 4. marta za članove mesnih zajednica u Leskovcu, sa jednom izbornom listom „Aleksandar Vučić –… »

Vesti dana »