Povezane vesti
Ben i Zdjelar razmenili poruke - Šta je interesovalo novog Zvezdinog napadača?
Sportske.net 31.01.2018
U prvom intervjuu za klupsku televiziju, novi vezista Partizana Saša Zdjelar otkrio i šta ga je pitao bivši saigrač iz Olimpijakosa, a sada napadač Zvezde El Fardu Ben. Ben je nešto ranije stigao u Zvezdu, Zdjelar je juče ozvaničio dolazak u Partizan, a… »
Zdjelar: Benu sam rekao sve lepo o mojoj Srbiji
Mondo 31.01.2018
Novi igrač Partizana Saša Zdjelar o svom dojučerašnjem saigraču iz Olimpijakosa Benu, koji je došao u Crvenu zvezdu. Foto: MONDO/Vladimir Sukdolak Saša Zdjelar i El Fardu Ben do juče saigrači u atinskom Olimpijakosu. Od sada će biti na dve komšijske… »
Adut: Crveno-belih Ben: Zbog Le Taleka i Milojevića sam odlučio da dođem u Zvezdu
Sportal blic 30.01.2018
Crvena zvezda je početkom januara dovela El Fardua Bena iz Olimpijakosa i to se pokazalo kao veoma dobar potez. Napadač sa Komorskih ostrva pruža odlične partije na pripremama, pa se i dva puta upisao u strelce. Bivši špic Olimpijakosa i Panioniosa ne… »
Vesti dana »

Pu Novi Pazar: Uhapšeno 10 osoba zbog napada na policiju i izazivanja verske mržnje
IndeksOnline pre 11 minutajoš 26 povezanih

Jak zemljotres potresao Rusiju, cunami stigao do obala Kalifornije i Havaja
Sputnik pre 6 minutajoš 165 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 26 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Južne vesti pre 20 minutajoš 19 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 17 povezanih