Povezane vesti

Saša Popović otkrio ko će za dve godine preuzeti Grand produkciju!

Press 01.02.2018
Grand produkcija još dve godine će biti pod palicom Saše Popovića. Saša Popović možda je i prvi u vrhu onih koji imaju uticaj na estradi i koji se u šoubiznis razume toliko da je nezamislivo da će ikada da izađe iz njega. S tim u vezi, kada se… »

Šok na estradi: Saša Popović otkrio ko preuzima Grand!

Blic 01.02.2018
Saša Popović otkrio je da za tačno dve godine većinski vlasnik "Grand" produkcije više neće biti njegova porodica. - Za dve godine, jedna američka kompanija preuzeće stoprocentno vlasništvo nad "Grandom", ali ja ću i dalje biti na njegovom… »

United group za dve godine preuzima 100% ‘Granda’

Tračara 01.02.2018
Saša Popović neće biti vlasnik Grand produkcije za dve godine, otkrio je u intervjuu magazinu Story. Nakon što je američka kompanija United group, u okviru koje posluje kablovski operater SBB, ali i televizije N1 i Sport klub, preuzeće u potpunosti… »

POTPUNI ŠOK NA SRPSKOJ ESTRADI! Saša Popović OTKRIO ko će za 2 godine da preuzme GRAND!

Svet 01.02.2018
Kada se spomene ime Saše Popovića prva asocijacija odmah je Grand produkcija, te će zbog toga mnogi ostati u čudu kada čuju kakav je njegov dalji plan sa ovim velikim biznisom. Naime, Saša otkriva da više neće biti vlasnik produkcije. “Za dve… »

Saša Popović od mnogih napravio zvezde, ali ne i od svoje žene: Suzana progovorila zašto nikad nije napravila pravu…

Kurir 01.02.2018
Saša Popović, kao direktor " Grand" produkcije koja je iznedrila veliki broj folk zvezde, sa pravom može da kaže da je odgovoran za uspeh najvećeg broja aktuelnih pevača. Upravo zbog toga mnoge čudi zašto se isto nije desilo i sa njegovom suprugom… »

Šok na srpskoj estradi! Saša Popović otkrio ko će za 2 godine da preuzme Grand!

Kurir 01.02.2018
Kada se spomene ime Saše Popovića prva asocijacija odmah je Grand produkcija, te će zbog toga mnogi ostati u čudu kada čuju kakav je njegov dalji plan sa ovim velikim biznisom. Naime, Saša otkriva da više neće biti vlasnik produkcije. "Za dve… »

SAŠA POPOVIĆ OD MNOGIH NAPRAVIO ZVEZDE, ALI NE I OD SVOJE ŽENE: Suzana progovorila zašto nikad nije napravila pravu…

Svet 01.02.2018
Saša Popović, kao direktor “Grand” produkcije koja je iznedrila veliki broj folk zvezda, sa pravom može da kaže da je odgovoran za uspeh najvećeg broja aktuelnih pevača. Upravo zbog toga mnoge čudi zašto se isto nije desilo i sa njegovom… »

Vesti dana »