Повезане вести

Видео сам светла, чуо сам пљасак, девојка је викала "друг ми је унутра": Потресно сведочење о стравичној трагедији на Дунаву…

Видео сам светла, чуо сам пљасак, девојка је викала "друг ми је унутра": Потресно сведочење о стравичној трагедији на Дунаву…

Курир 01.02.2018
ВИНЧА - Милан.С. (17) настрадао је синоћ када је заједно са својом вршњакињом аутомобилом улетео у Дунав у Винчи. Девојка, такође седамнаестогодишњакиња је успела да се спасе, уз помоћ младића који јој притекао у помоћ. Како… »
Несрећа код Винче: Другарицу учио да вози, па се утопио (фото)

Несрећа код Винче: Другарицу учио да вози, па се утопио (фото)

Вечерње новости 01.02.2018
У трагедији код Винче настрадао фудбалер Милан С. (17) из Болеча. Ауто слетео у Дунав јер је девојка за воланом убацила у прву уместо у рикверц и додала гас. Девојка у шоку све време викала: "Убићу се, убила сам друга"... МИЛАН… »
Последња фотографија пред смрт: Милица (17) и Милан (17) направили селфи у кафићу, а 15 минута после слетели у Дунав!

Последња фотографија пред смрт: Милица (17) и Милан (17) направили селфи у кафићу, а 15 минута после слетели у Дунав!

Пресс 01.02.2018
Милан С. (17) настрадао је синоћ, када је према још непотврђеним информацијама учио вршњакињу М.Л. да вози, а онда су слетели возилом у Дунав код Винче. Милица и Милан су пре несреће били у кафићу, желећи да прославе почетак… »
Детаљи трагедије код Дунава: Милица успела да се извуче из плитке воде, а један погрешан Миланов потез завршио се кобно!

Детаљи трагедије код Дунава: Милица успела да се извуче из плитке воде, а један погрешан Миланов потез завршио се кобно!

Пресс 01.02.2018
У једном тренутку Милан је пустио Милицу да проба да вози. У синоћашњој несрећи око 22.40 сати, живот је изгубио младић Милан С., а девојка Милица Л. је прошла са лакшим повредама. Аутомобилом је управљала седамнаестогодишња… »
(Фото) ово је младић који се утопио код Винче: Другари се опраштају од Милана, преживела девојка и даље у шоку!

(Фото) ово је младић који се утопио код Винче: Другари се опраштају од Милана, преживела девојка и даље у шоку!

Курир 01.02.2018
Седамнаестогодишњак Милан С. настрадао је синоћ, када је према још непотврђеним информацијама учио вршњакињу М.Л. да вози, а онда су слетели возилом у Дунав код Винче. Возило је било паркирано ка реци, а онда је девојка… »
(Фото) репортер курира на месту стравичне несреће у Винчи: Девојка уместо у рикверц додала гас, возило сјурило у Дунав…

(Фото) репортер курира на месту стравичне несреће у Винчи: Девојка уместо у рикверц додала гас, возило сјурило у Дунав…

Курир 01.02.2018
ВИНЧА - М.С. (17) настрадао је синоћ када је заједно са својом вршњакињом аутомобилом улетео у Дунав у Винчи. Девојка, такође седамнаестогодишњакиња је успела да се спасе, уз помоћ младића који јој притекао у помоћ. Како је… »
Трагедија код Винче: Девојчица уместо у рикверц убацила у прву брзину, аутомобил слетео у Дунав, погинуо тинејџер!

Трагедија код Винче: Девојчица уместо у рикверц убацила у прву брзину, аутомобил слетео у Дунав, погинуо тинејџер!

Блиц 01.02.2018
Две малолетне особе (17) слетеле су колима у Дунав код Винче. У несрећи је живот изгубио младић Милан С., девојка Милица Л. је прошла са лакшим повредама. До стравичне несреће дошло је око 22.40 синоћ. Како сазнајемо, аутомобилом… »
Тинејџер страдао у Дунаву: Девојчица се извукла из аутомобила који је тонуо, он покушао да пређе на задње седиште и утопио се…

Тинејџер страдао у Дунаву: Девојчица се извукла из аутомобила који је тонуо, он покушао да пређе на задње седиште и утопио се…

Блиц 01.02.2018
Милан С. (17), страдао је синоћ код Винче покушавајући да се извуче из потопљеног аутомобила у Дунаву. Несрећни младић утопио се у аутомобилу својих родитеља који је неколико минута пре тога дао Милици Л. (17) да проба да га… »
Тинејџери код Винче колима слетели у Дунав, младић погинуо

Тинејџери код Винче колима слетели у Дунав, младић погинуо

Дневник 01.02.2018
БЕОГРАД: Једна особа је погинула, а друга је неповређена у несрећи која се догодила када је аутомобил слетео у Дунав код Винче, речено је у МУП-у. До несреће је дошло синоћ око 22:40. Београдски медији преносе да је реч о две… »
Стравична несрећа у винчи: Колима слетели у Дунав, погинуо тинејџер! Девојка која је била у возилу се спасла!

Стравична несрећа у винчи: Колима слетели у Дунав, погинуо тинејџер! Девојка која је била у возилу се спасла!

Курир 01.02.2018
Седамнаестогодишњак М.С. из Болеча је погинуо синоћ када је аутомобилом улетео у Дунав, код Винче. Како сазнајемо несрећа се догодила синоћ око 2 часа, а његова вршњакиња М.Л. која је била у возилу је успела да се спасе… »
Малолетници колима слетели у Дунав код Винче, младић погинуо

Малолетници колима слетели у Дунав код Винче, младић погинуо

Радио 021 01.02.2018
Две малолетне особе (17) слетеле су синоћ око 22:40 часова колима у Дунав код Винче. У несрећи је живот изгубио Милан С, док је Милица Л. прошла са лакшим повредама. Како сазнаје "Блиц", аутомобилом је управљала… »
Трагедија код Винче Две малолетне особе слетеле колима у Дунав, погинуо тинејџер!

Трагедија код Винче Две малолетне особе слетеле колима у Дунав, погинуо тинејџер!

Правда 01.02.2018
Две малолетне особе (17) слетеле су колима у Дунав код Винче. У несрећи је живот изгубио младић, девојка је прошла са лакшим повредама. До стравичне несреће дошло је око 22.40 синоћ. Како сазнајемо, аутомобилом је управљала… »

Вести дана »