Povezane vesti

Članovi Kongresa nominovali Natašu Kandić i FHP za Nobelovu nagradu za mir

Glas Amerike 01.02.2018
Predsedavajući Helsinške komisije američkog Kongresa, senator iz Misisipija Rodžer Viker i najviše rangirani demokratski član Odbora za spoljnopolitičke odnose Predstavničkog doma, kongresmen iz Njujorka Eliot Engel, nominovali su Natašu Kandić… »

Amerikanci nominovali natašu Kandić Podržava OVK, sada juri "Nobela"

Večernje novosti 01.02.2018
Kongresmeni iz SAD nominovali osnivača Fonda za humanitarno pravo Za značajno priznanje. Kandićeva za nezavisnost Kosova dobila orden od Jahjage. OSNIVAČ Fonda za humanitarno pravo iz Beograda Nataša Kandić nominovana je za Nobelovu nagradu za mir… »

Američki kongresmeni predložili Natašu Kandić za Nobelovu nagradu za mir

Politika 01.02.2018
U svim državama na području biše Jugoslavije vrlo malo smo svi uradili tako da nam se ovaj predlog čini nestvarno, kazala Kandić za Tanjug. VAŠINGTON – Predsedavajući američke Helsinške komisije republikanski senator iz Misisipija Rodžer… »

Nataša Kandić iznenađena što je predložena za Nobelovu nagradu

Dnevnik 01.02.2018
BEOGRAD: Osnivač Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić izjavila je danas da je kandidatura za "Nobela" nju i sve u Fondu iznenadila i da su pomalo zbunjeni. Ona je to rekla za Tanjug povodom vesti da su predsedavajući američke Helsinške komisije… »

Kongresmeni predlažu Kandićevu i FHP za Nobelovu nagradu za mir

RTS 01.02.2018
Predsedavajući američke Helsinške komisije, republikanski senator iz Misisipija Rodžer Viker i demokratski član Odbora za spoljnopolitičke odnose Predstavničkog doma, kongresmen iz Njujorka Eliot Engel podneli su predlog za nominaciju Nataše… »

Kandić: Iznenađeni smo kandidaturom za Nobelovu nagradu

Blic 01.02.2018
Osnivačica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić izjavila je danas da je kandidatura za "Nobela" nju i sve u Fondu iznenadila i da su pomalo zbunjeni. Ona je to rekla povodom vesti da su predsedavajući američke Helsinške komisije, republikanski… »

Kongresmeni SAD nominovali Natašu Kandić za Nobela

Kurir 01.02.2018
Predsedavajući američke Helsinške komisije, republikanski senator iz Misisipija Rodžer Viker, i demokratski član Odbora za spoljnopolitičke odnose Predstavničkog doma kongresmen iz Njujorka Eliot Engel, podneli su predlog za nominaciju Nataše… »

Američki kongresmeni predlažu: Nataša Kandić treba da dobije Nobelovu nagradu za mir

Pravda 01.02.2018
U obrazloženju predloga između ostalog se kaže da je detaljna dokumentacija Fonda za humanitarno pravo o zločinima za vreme sukoba tokom raspada bivše Jugoslavije postala ključna za izvršenje pravde. Predsedavajući američke Helsinške komisije… »

Nataša Kandić nominovana za Nobelovu nagradu za mir

Radio 021 01.02.2018
Predsednik Helsinškog komiteta u SAD kongresmen Rodžer Viker i član Doma za spoljne poslove Kongresa SAD Eliot Endžel nominovali su osnivačicu Fonda za humanitarno pravo (FHP) iz Beograda Natašu Kandić i FHP za Nobelovu nagradu za mir za 2018… »

Amerikanci predlažu Natašu Kandić za Nobelovu nagradu za mir

Blic 01.02.2018
Predsedavajući američke Helsinške komisije, republikanski senator iz Misisipija Rodžer Viker, i demokratski član Odbora za spoljnopolitičke odnose Predstavničkog doma kongresmen iz Njujorka Eliot Engel, podneli su predlog za nominaciju Nataše… »

Kongresmeni predlažu Natašu Kandić za Nobelovu nagradu za mir

RTV 01.02.2018
VAŠINGTON - Predsedavajući američke Helsinške komisije, republikanski senator iz Misisipija Rodžer Viker, i demokratski član Odbora za spoljnopolitičke odnose Predstavničkog doma, kongresmen iz Njujorka Eliot Engel, podneli su predlog za… »

Nataša Kandić i FHP nominovani za Nobelovu nagradu za mir

Novi magazin 01.02.2018
Predsednik Helsinškog komiteta u SAD kongresmen Rodžer Viker (Roger Wicker) i član Doma za spoljne poslove Kongresa SAD Eliot Endžel (Engel) nominovali su danas osnivačicu Fonda za humanitarno pravo (FHP) iz Beograda Natašu Kandić i FHP za Nobelovu… »

Kongresmeni SAD nominovali Natašu Kandić za Nobela

Vesti online 01.02.2018
Dvojica američkih kongresmena nominovali su Natašu Kandić i Fond za humanitarno pravo za Nobelovu nagradu za mir 2018. godine, prenosi Glas Amerike. Nominaciju su podneli predsedavajući Helsinške komisije američkog Kongresa, senator iz Misisipija… »

Kongresmeni predlažu Kandić i Fond za humanitarno pravo za Nobelovu nagradu za mir

Dnevnik 01.02.2018
VAŠINGTON: Predsedavajući američke Helsinške komisije, republikanski senator iz Misisipija Rodžer Viker, i demokratski član Odbora za spoljnopolitičke odnose Predstavničkog doma, kongresmen iz Njujorka Eliot Engel, podneli su predlog za nominaciju… »

Kandić nominovana za Nobelovu nagradu za mir

Mondo 01.02.2018
Predsednik Helsinškog komiteta SAD kongresmen Rodžer Vike i član Doma za spoljne poslove Kongresa SAD Eliot Endžel nominovali su Natašu Kandić i Fond za humanitarno pravo za Nobelovu nagradu za mir za 2018. godinu. Foto: Beta/Miloš Miškov Nataša… »

Kongresmeni SAD nominovali Natašu Kandić za Nobela

B92 01.02.2018
Vašington -- Dvojica američkih kongresmena nominovali su Natašu Kandić i Fond za humanitarno pravo za Nobelovu nagradu za mir 2018. godine, prenosi Glas Amerike. Nominaciju su podneli predsedavajući Helsinške komisije američkog Kongresa, senator iz… »

Vesti dana »