Povezane vesti
Izložba o Jasenovcu jedna od najgorih koje sam video, ne znam šta bih rekao
Sputnik 01.02.2018
Glavni direktor Svetskog jevrejskog kongresa za Izrael Lorens Vajnbaum izjavio je u Zagrebu da je uznemiren nakon posete Spomen-području Jasenovac i istakao da je tamošnja postavka primer zamagljivanja istorije Holokausta. „To je jedna od najgorih… »
Vajnbaum: Postavka u Jasenovcu primer zamagljivanja istorije
RTV 01.02.2018
ZAGREB - Glavni direktor Svetskog jevrejskog kongresa za Izrael Lorens Vajnbaum (Laurence Weinbaum) izjavio je u Zagrebu da je uznemiren nakon posete Spomen području Jasenovac i istakao da je tamošnja postavka primer zamagljivanja istorije holokausta… »
"Postavka u Jasenovcu - jedna od najgorih koje sam video"
Vesti online 01.02.2018
Glavni direktor Svetskog jevrejskog kongresa za Izrael Lorens Vajnbaum kaže da je uznemiren nakon posete Spomen-području Jasenovac i ističe da je tamošnja postavka primer zamagljivanja istorije holokausta. "To je jedna od najgorih izložbi koje sam… »
Direktor Svetskog jevrejskog kongresa kritikuje postavku u Jasenovcu
Novi magazin 01.02.2018
Glavni direktor Svetskog jevrejskog kongresa za Izrael Lorenco Vajnbaum izrazio je u Zagrebu uznemirenost posetom Spomen području Jasenovac i rekao da je to primer zamagljivanja istorije holokausta koji je prisutan u nizu zemalja istočne Evrope. "To je… »
Direktor Svetskog jevrejskog kongresa kritikuje postavku u Jasenovcu jer zamagljuje istoriju
Politika 01.02.2018
ZAGREB – Glavni direktor Svetskog jevrejskog kongresa za Izrael Lorenco Vajnbaum izrazio je u Zagrebu uznemirenost posetom Spomen području Jasenovac i rekao da je to primer zamagljivanja istorije holokausta koji je prisutan u nizu zemalja istočne… »
Vajnbaum: Postavka u Jasenovcu primer zamagljivanja istorije
RTS 01.02.2018
Glavni direktor Svetskog jevrejskog kongresa Lorens Vajnbaum kaže da je uznemiren nakon posete Spomen-području Jasenovac i ističe da je tamošnja postavka primer zamagljivanja istorije Holokausta. "To je jedna od najgorih izložbi koje sam video, ne… »
Weinbaum: Jasenovac je primjer zamagljivanja historije holokausta
Al Jazeera 01.02.2018
Nakon posjete Spomen-području Jasenovac, glavni direktor Svjetskog jevrejskog kongresa rekao je da je to jedna od najgorih izložbi koje je vidio. Glavni direktor Svjetskog jevrejskog kongresa za Izrael Laurence Weinbaum izrazio je u Zagrebu uznemirenost… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 4 satijoš 1 povezana