Повезане вести

Огласила се мајка убијене изабеле тодоровић: Рекла ми је да иде да се види са колегама и онда је заувек нестала! Моја ћерка се…

Огласила се мајка убијене изабеле тодоровић: Рекла ми је да иде да се види са колегама и онда је заувек нестала! Моја ћерка се…

Курир 01.02.2018
Манфред Хунзикер (78), власник шуме, пронашао је леш девојке пореклом из Србије. Тело је било умотано у зелени тепих. О целом случају проговорила је и њена мајка Виолета. "Нису нам ништа рекли, њено тело је и даље на… »
Читајте на Вести Дигитал: Зашто полиција није тражила Изабелу?

Читајте на Вести Дигитал: Зашто полиција није тражила Изабелу?

Вести онлине 01.02.2018
Угасила се и последња нада за Виолету (42) и Ервина Тодоровића (46) из Швајцарске, мајку и оца још у новембру прошле године нестале Изабеле Тодоровћ (21). Швајцарска полиција потврдила је да леш умотан у зелени тепих, који је… »
Злочин у шуми: За Изабелом Тодоровић (21) у Швајцарској се трагало два месеца, а онда је пронађено тело умотано у тепих

Злочин у шуми: За Изабелом Тодоровић (21) у Швајцарској се трагало два месеца, а онда је пронађено тело умотано у тепих

Блиц 01.02.2018
Изабели Тодоровић (21) из кантона Тургау у Швајцарској у новембру се изгубио сваки траг. Након скоро два месеца потраге полиција је изнела нове информације - Изабела је мртва, а њено тело пронађено је у шуми Зезикон, умотано у… »
Српкиња (21) убијена у Швајцарској: Замотана у тепих и бачена у шуму

Српкиња (21) убијена у Швајцарској: Замотана у тепих и бачена у шуму

Вести онлине 01.02.2018
У близини швајцарског места Цецикон у кантону Тургау, случајни пролазници су у близини једног шумског пута пронашли леш женске особе увијен у тепих. Како је потврдила ДНК анализа, реч је о нашој земљакињи Изабели Тодоровић (21)… »
(Видео) Српкиња (21) убијена у Швајцарској: Потврђено да је девојка пронађена замотана у тепих Изабела Тодоровић!

(Видео) Српкиња (21) убијена у Швајцарској: Потврђено да је девојка пронађена замотана у тепих Изабела Тодоровић!

Курир 01.02.2018
Манфред Хунзикер (78), власник шуме, пронашао је леш девојке пореклом из Србије. Било је умотано у зелени тепих. "Одмах ми је било јасно да је у питању леш, видео сам косу и позвао полицију" - каже Хунзикер. Полиција истражује… »

Вести дана »