Povezane vesti

Kipar - Navijači sprečili transfer Albanca

Sportske.net 01.02.2018
Kod APOEL-ovaca nema oproštaja. Solunski PAOK i APOEL su dogovorili pozajmicu albanskog reprezentativca Erđisa Kačea, ali su navijači kiparskog kluba svojim angažmanom izdejstvovali da se taj posao ne realizuje. Razlog pobune je što se ovaj fudbaler… »

Navijači stopirali transfer albanca: APOEL nije doveo igrača zbog majice OVK

Večernje novosti 01.02.2018
Pristalice kluba nisu dozvolile dolazak Erđisa Kačea, fudbalera PAOK-a i albanskog reprezentativca. NOSIO je majicu OVK, ne može da igra za APOEL. Kiparski mediji preneli su danas da su navijači stopirali transfer Erđisa Kačea, fudbalera PAOK-a i… »

Sa majicom OVK ne može u apoel!

Mondo 01.02.2018
Pristalice kluba iz Nikozije sprečile su dolazak Albanca Erđisa Kačea zbog slika na kojima se vidi da je nosio majicu tzv. OVK. Kiparski mediji preneli su da je dogovor solunskog Paoka i Apoela o pozajmici Kačea poništen u poslednjem trenutku, i to… »

Albanac bez transfera zbog majice OVK

B92 01.02.2018
Navijači kiparske ekipe APOEL sprečili su transfer Erdjisa Kačea u klub iz Nikozije zbog slika na kojima se vidi da je nosio majicu takozvane OVK. Kiparski mediji preneli su da je dogovor o pozajmici između solunskog PAOK i APOEL u poslednjem trenutku… »

Navijači sprečili transfer Kačea u APOEL zbog majice OVK

Vesti online 01.02.2018
Navijači APOEL-a sprečili su transfer albanskog fudbalera Erđisa Kačea u klub iz Nikozije zbog slika na kojima se vidi da je nosio majicu tkzv. OVK. Kiparski mediji preneli su da je dogovor o pozajmici između solunskog PAOK-a i APOEL-a u poslednjem… »

Navijači sprečili transfer Kačea u APOEL zbog majice OVK

Sportski žurnal 01.02.2018
Dogovor o pozajmici između solunskog PAOK-a i APOEL-a u poslednjem trenutku poništen zbog pritiska pristalica "žuto-plavih" Navijači APOEL-a sprečili su transfer albanskog fudbalera Erđisa Kačea u klub iz Nikozije zbog slika na kojima se vidi da je… »

Navijači na kipru stopirali dolazak albanca: Slikao se u majici OVK i ostao bez transfera

Blic sport 01.02.2018
Erđis Kače, albanski fudbalski reprezentativac i član PAOK-a, bio je na korak od prelaska u APOEL iz Nikozije, ali su taj transfer sprečili navijači kiparskog kluba. Foto: VALDRIN XHEMAJ / EPA; Erđis Kače Naime, navijači su pronašli na internetu… »

Vesti dana »